Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHEMIA ŻYWNOŚCI T.3 [KSIĄŻKA]

20-03-2015, 21:36
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 45.12 zł     
Użytkownik drake2
numer aukcji: 5106007812
Miejscowość KONIN
Wyświetleń: 1   
Koniec: 20-03-2015 20:16:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłamy na cały świat.
gwarancja
wysyłka za pobraniem
warunki:
  • jeśli masz conajmniej 5 punktów w Allegro
  • jeśli adres wysyłkowy jest taki sam jak adres z ustawień Allegro
  • jeśli komentarze kupującego są tylko pozytywne
  • jeśli wartość zamówienia (bez kosztów wysyłki) przekracza 20 zł

Chemia żywności t.3 [KSIĄŻKA]

Chemia żywności t.3
autor:
praca zbiorowa
rok wydania:
2014
nośnik:
KSIĄŻKA
okładka:
broszurowa
ilość stron:
246
wymiary:
16,5x24 cm

 Opis

Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie, a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu na zdrowie konsumenta. W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka. Książka ukazuje się w trzech tomach: Tom 1 - Składniki żywności Tom 2 - Sacharydy, lipidy i białka Tom 3 - Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności Tom trzeci obejmuje wiadomości dotyczące m.in.: odżywczych i zdrowotnych cech składników żywności; chemicznych i biologicznych właściwości witamin; odżywczej i funkcjonalnej roli masła; alergenów występujących w żywności; mutagennego, rakotwórczego i przeciwrakotwórczego działannia wielu związków występujących w żywności; interakcji składników żywności oraz ich wpływu na jakość produktów. Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka. Publikacja będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.

stan produktu:
Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.

Dane kontaktowe

email: [zasłonięte]@dvdmax.pl
tel.: +48 63 [zasłonięte] 85 | +48 63 [zasłonięte] 77
poniedziałek - piątek od 9:00 do 17:00

UWAGA!

Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.


Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!