Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Chemia żywności część 2 Sikorski Zdzisław E.

20-07-2015, 18:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 41.18 zł     
Użytkownik Lideria.pl
numer aukcji: 5470293480
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 2   
Koniec: 20-07-2015 17:39:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2014
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Tytuł

Chemia żywności część 2

Autor: Sikorski Zdzisław E.

ilość stron: 304
oprawa: miękka
format: 165x240

data wydania: 2014
wydawca: Wydawnictwa Naukowo-Techniczne

EAN: 978[zasłonięte]36[zasłonięte]02



Chemia żywności jest intensywnie rozwijającą się dziedziną nauki i obejmuje
coraz większy zakres tematyczny. Jest to związane z rosnącym
zainteresowaniem wpływem właściwego sposobu odżywiania na zdrowie,
a nawet życie człowieka. Stale pogłębia się wiedza na temat roli składników
żywności w kształtowaniu jakości produktów żywnościowych oraz ich wpływu
na zdrowie konsumenta.
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego
Chemia żywności znalazło się kilka nowych rozdziałów, uwzględniających
najnowsze zdobycze wiedzy o żywności i żywieniu człowieka.
Książka ukazuje się w trzech tomach:

- Tom 1. Składniki żywności
- Tom 2. Sacharydy, lipidy i białka
- Tom 3. Odżywcze i zdrowotne właściwości składników żywności

Tom 2 obejmuje m.in. następujące zagadnienia:
- charakterystykę sacharydów, lipidów i białek, mających największy udział
w składzie produktów żywnościowych,
- właściwości funkcjonalne tych składników oraz ich wpływ na tworzenie się
pożądanych sensorycznych cech produktów,
- chemiczne i biochemiczne przemiany składników żywności zachodzące
podczas jej przetwarzania i przechowywania,
- nowoczesne metody oznaczania białek żywności.
Wydawnictwo WNT poleca tę książkę studentom i pracownikom naukowym
uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia
związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także
bromatologią i żywieniem człowieka. Będzie też przydatna technologom,
towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach
produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym
jakość produktów żywnościowych.

Jak nie płacić za dostawę?

  1. Przy zakupie dowolnej pozycji z kategorii: - Darmowa dostawa
  2. Do pozycji oznaczonych darmową wysyłką możesz dodać przedmioty z naszych pozostałych aukcji, a paczkę i tak wyślemy bezpłatnie!
0zł

Jak kupić przedmioty z kilku naszych aukcji i zapłacić tylko raz
za dostawę?

1. Dodaj wszystkie zakupione u nas PRZEDMIOTY do koszyka dodaj do koszyka
2. Przejdź do koszyka, zaznacz wybrane pozycje i kliknij przyciskKup teraz

Uwaga! Nie używaj przycisku "Kup Teraz" dla każdej aukcji osobno!
Wystarczy tylko raz potwierdzić zakup w koszyku.




Kontakt:

Dział Obsługi Klienta
(pon-pt. 09:00-17:00)


teletel.: +48 22[zasłonięte]695-45
mailmail: [zasłonięte]@lideria.pl

Dostawa:

pocztadpd
ruch

Odbiór osobisty
w Warszawie:

Punkt Odbioru
ul. Suwak 5
02-676 Warszawa

pon-pt 08.00-15.30

Po odbiór paczki zapraszamy
następnego dnia roboczego
po otrzymaniu maila, informującego
o zrealizowaniu zamówienia.

Odbiór osobisty możliwy, tylko dla zamówień opłaconych z góry.

Nie wysyłamy paczek za granicę!

Płatność:

VPrzy odbiorze
VPrzez payYou

Sprawdź, co jeszcze może Cię u nas zainteresować:

KomentarzePanelealle

Wszystkie aukcje

galeria zobacz takze