Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CHEESE AND CULTURE Paul Kindstedt

29-06-2015, 3:52
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 129.15 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405695559
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 03:52:58

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77818, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70032, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12896, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35850, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15100, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>77818, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70032, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12896, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35850, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15100

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Cheese and Culture: A History of Cheese and Its Place in Western Civilization

CHEESE AND CULTURE Paul Kindstedt

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Paul Kindstedt
Language: English
Publisher: Chelsea Green Publishing Company
Publication Date: 20 Jun 2013
Dimensions: 22.6 x 15 x 2.3 cm
Format: Paperback
Pages: 253
Condition: NEW
Product_ID: 16AC5D5060

 

 

Behind every traditional type of cheese there lies a fascinating story of how it came to be. By examining the role of the cheesemaker throughout world history, and exploring a few basic principles of cheese science and technology, author Paul Kindstedt (American Farmstead Cheese) shows how different cheeses have been shaped by and tailored to their surrounding environment, as well as defned by their social and cultural context. Cheese and Culture tells the story of how cheese history intersects with some of the pivotal periods in human history and in many cases shaped the lives of cheesemakers and the diverse cheeses they developed. Kindstedt has composed a grand narrative that binds all cheeses together into a single history, one that started with the discovery of cheese making in the neolithic age and that is still unfolding to this day.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 GREAT BRITISH CHEESES Jenny Linford

 WORLD CHEESE BOOK Juliet Harbutt

 CHEESE: A GLOBAL HISTORY (EDIBLE) Andrew Dalby

 THE SCIENCE OF CHEESE Michael Tunick

 MASTERING CHEESE Max McCalman, David Gibbons