Księgarnia obcojęzyczna
TRADEBOOKS telefon (71)
[zasłonięte]717-52
e-mail:
allegro@tradebooks.pl gg:
[zasłonięte]68793
Godziny otwarcia: Pon. - Pt. w godz. 11 - 17
Płatność: Wpłata na konto bankowe, płacę z Allego
Do każdej transakcji wystawiamy paragon lub fakturę Vat (na pełną kwotę) - powiadomienie o wysłaniu książki przez email
Wysyłka: list polecony, paczka pocztowa lub kurier DHL
Czas wysyłki: do 24 godzin od zaksięgowania przelewu
Satysfakcja z zakupów: Zobacz nasze komentarze!
Dołącz do grona zadowolonych Klientów.
Sprzedajemy tylko nowe książki :)
Zakupy na kwotę powyżej 230 zł - wysyłka gratis
Cena:
36.49 zł Przed kupnem książki lub zadaniem pytania przeczytaj regulamin aukcji na stronie o mnie!
Koszt wysyłki kilku książek na stronie o mnie
Charles Garnier - Roger Casas
Charles Garnier (Paris 1[zasłonięte]825-18). The eclectism of this French architect enables him to be placed within the Second Imperial style. His works can be considered as archetypal examples of Neo-classical Renaissance and baroque architecture.His greatest undertaking was the Opera House in Paris (1[zasłonięte]861-18), highly relevant for the subsequent development of architecture in the nineteenth century. The overall effect is harmonious but different styles and decorations are combined together through sculptures, frescos and marble. In 1900 the opera was moved to the Bastille and since then Garnier's building has been home to the Paris Opera Ballet Company.The fame of this construction was such that it even managed to push other noteworthy works, such as the Vila Eilenroc (1867), into the background.
Autor: Roger Casas
Wydawnictwo: teNeues
Rok wydania: 2003
Stron: 80
ISBN: 3-8[zasłonięte]238-55-8
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]38554
Format: 17/23cm
Oprawa: twarda
Język: angielski
Stan: nowa, nie używana
w magazynie Wrocław ul. Hubska 6 teren Dolkom - obok klubu Madness
Odbiory w godz. 11 - 17 od poniedziałku do piątku
Za książki można zapłacić zarówno przelewem jak i przy odbiorze gotówką.
Prosimy potwierdzać odbiór osobisty wypełniająć FOD lub poprzez email.