Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CAVIAROLI - kawior z oliwy - 100% oliwa z oliwek

23-05-2012, 11:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 179 zł     
Użytkownik HUMA22
numer aukcji: 2323062099
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 186   
Koniec: 18-05-2012 14:38:22
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

ZAPRASZAM NA NOWĄ STRONĘ FACEBOOK:
http://www.facebook.com/pages/Caviaroli/302[zasłonięte]42[zasłonięte]77

IDEA I WYZWANIE.

 

W roku 2008 geniusz kuchni molekularnej i właściciel wielokrotnie uznawanej za najlepszą na świecie restauracji elBulli, Ferran Adria stworzył po raz pierwszy kawior z oliwy extra virgin. Wykonany w małych ilościach produkt był nowością, a jego wyprodukowanie było prawie niemożliwe. Po ponad dwóch latach badań i pracy w końcu powstał genialny produkt kuchni molekularnej dostępny dla każdego. CAVIAROLI – płynna 100% naturalna oliwa extra virgin w kapsułkach.

 

PRODUKT.

 

 

CAVIAROLI – jedyny taki produkt na świecie.

 

Opatentowany kawior z oliwy extra virgin. Caviaroli zostało wyprodukowane przy użyciu nowoczesnej technologii kuchni molekularnej, dzięki czemu oliwa wewnątrz ultra cienkiej otoczki żelatynowej pozostaje w 100% naturalna. Caviaroli smakuje i pachnie jak najlepsza oliwa extra virgin, ale wyglądem przypomina kawior. Caviaroli jest wyprodukowane z Hiszpańskiej oliwy PICUAL. Z CAVIAROLI korzystają najlepsi szefowie kuchni świata, a w polsce nawet w jedynej restauracji z gwiazdką Michelin, Atelier Amaro.

 

 

Caviaroli jest oferowane w szklanych przezroczystych słoikach o pojemności

200gr.

 

Jeden słoik ma wydajność około 200 porcji!!!

 

Termin przydatności do spożycia Caviaroli wynosi 12 miesięcy, czyli dokładnie tyle samo co termin przydatności oliwy extra virgin. Caviaroli należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu zacienionym.