ZAPRASZAM NA NOWĄ STRONĘ FACEBOOK:http://www.facebook.com/pages/Caviaroli/302[zasłonięte]42[zasłonięte]77
IDEA I WYZWANIE.
W roku 2008 geniusz kuchni molekularnej i właściciel wielokrotnie uznawanej za najlepszą na świecie restauracji elBulli, Ferran Adria stworzył po raz pierwszy kawior z oliwy extra virgin. Wykonany w małych ilościach produkt był nowością, a jego wyprodukowanie było prawie niemożliwe. Po ponad dwóch latach badań i pracy w końcu powstał genialny produkt kuchni molekularnej dostępny dla każdego. CAVIAROLI – płynna 100% naturalna oliwa extra virgin w kapsułkach.
PRODUKT.
CAVIAROLI – jedyny taki produkt na świecie.
Opatentowany kawior z oliwy extra virgin. Caviaroli zostało wyprodukowane przy użyciu nowoczesnej technologii kuchni molekularnej, dzięki czemu oliwa wewnątrz ultra cienkiej otoczki żelatynowej pozostaje w 100% naturalna. Caviaroli smakuje i pachnie jak najlepsza oliwa extra virgin, ale wyglądem przypomina kawior. Caviaroli jest wyprodukowane z Hiszpańskiej oliwy PICUAL. Z CAVIAROLI korzystają najlepsi szefowie kuchni świata, a w polsce nawet w jedynej restauracji z gwiazdką Michelin, Atelier Amaro.
Caviaroli jest oferowane w szklanych przezroczystych słoikach o pojemności
200gr.
Jeden słoik ma wydajność około 200 porcji!!!
Termin przydatności do spożycia Caviaroli wynosi 12 miesięcy, czyli dokładnie tyle samo co termin przydatności oliwy extra virgin. Caviaroli należy przechowywać w temperaturze pokojowej, w miejscu zacienionym.