SKOWRONCATERING - jesteśmy dla naszych klientów od 1991 r.
Aukcja dotyczy wyboru menu i wyceny potraw wigilijnych. Potrawy wigilijne dowozimy dzień przed wigilią na terenie powiatu wrocławskiego lub do godziny 14 na terenie miasta Wrocław w dniu Wigilii.
Posiadamy wypożyczalnie naczyń i sprzętu barowego, w przypadku zainteresowania wypożyczeniem sprzętu odwiedź inne nasze aukcje. Na innej naszej aukcji znajdą państwo ofertę potraw na I i II dzień Świąt Bożego Narodzenia.
Proponowane menu wigilijne z przykładowymi cenami
Barszcz czerwony 250 ml-2,80 zł , uszka z grzybami 150 gr-4,30 zł, pierogi z kapustą 150 gr-4,20 zł, ryba po grecku 159 gr-6,40 zł, ryba smażona150 gr-7,60 zł, paszteciki z kapustą i grzybami 150 gr-5,80 zł, śledź z jabłkami 150 gr-4,90 zł, śledź w oleju 150g-5,80 zł, sałatka warzywna 100 gr-2,90 zł, sałatka królewska 100 gr-3,90 zł(ananas, jaja, seler, kukurydza, szynka konserwowa, majonez), sałatka grecka 100 gr- 3,40 zł(pomidor, ogórki, ser feta, oliwki czarne), karp po żydowsku, kutia, makiełki, kompot z suszonych owoców, marnowane rydze, prawdziwki, podgrzybki, śliwkę węgierkę w occie.
Ciasta: Babka drożdżowa, makowiec na biszkopcie, Sernik krakowski, Sernik wiedeński, Seromakowiec, Strucla owocowa, Biszkopt z owocami, Keks, Makowiec drożdżowy, Piernik, Placek drożdżowy, Sernik z owocami, Szarlotka, Kokosanki, Ciasta Tortowe, Eklerki, Pączki, Anatolki.
Torty: Firmowy, orzechowy, Serowy, Węgierski.
Pieczywo wyrabiane ręcznie: Chleb pszenny, żytni, na żur, orkiszowy, razowy na miodzie, swojak oraz bułka weka i kajzerki.
Na specjalne zamówienie możemy przygotować świeże ryby wędzone. Ryby wędzimy w drzewie owocowym, dzięki czemu zawdzięczają one przepyszny smak i niepowtarzalny kolor.
W ofercie posiadamy takie ryby jak: łosoś bałtycki, szkocki łosoś dziki, węgorz, śledź, halibut, sum, pstrąg, karp, sieja, sielawa.
Na specjalne zamówienie możemy przygotować np.: smażonego dorsza bałtyckiego na maśle w sosie migdałowo winnym, smażonego na maśle dorsza w sosie śmietano-grzybowym.
Powierzając organizację imprezy wigilijnej oszczędzają Państwo czas i pieniądze.
Nasza firma od 1991 roku zajmuje się cateringiem. Specjalizujemy się w kuchni staropolskiej, a nasze potrawy sporządzamy w oparciu o rodzinne receptury przekazywane z pokolenia na pokolenia i pilnie strzeżone. Najstarszy przepis, jaki stosujemy pochodzi 1656 roku.
Zapraszamy do współpracy