|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
Catching Fire: How
Cooking Made Us Human |
PRODUCT
DETAILS: Author: Richard
Wrangham Language: English Publisher: Profile Books Publication Date:
27 May 2010 Dimensions:
19.6 x 12.8 x 2.2
cm Format: Paperback Pages: 320 Condition: NEW Product_ID: 1D466DB86X
|
In this stunningly original book, Richard Wrangham
argues that it was cooking that caused the extraordinary
transformation of our ancestors from apelike beings to
Homo erectus. At the heart of ''Catching Fire'' lies an
explosive new idea: the habit of eating cooked rather
than raw food permitted the digestive tract to shrink
and the human brain to grow, helped structure human
society, and created the male-female division of labour.
As our ancestors adapted to using fire, humans emerged
as 'the cooking apes'. Covering everything from
food-labelling and overweight pets to raw-food faddists,
''Catching Fire'' offers a startlingly original argument
about how we came to be the social, intelligent, and
sexual species we are today. |
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|