Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Carving cz. II i III Królik dekorowanie potraw

30-01-2014, 21:32
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 26.50 zł     
Użytkownik kolibot
numer aukcji: 3904525656
Miejscowość OPOLSKIE
Wyświetleń: 2   
Koniec: 30-01-2014 20:48:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Rajmund Królik - z zawodu i zamiłowania jest kucharzem w trzygwiazdkowym hotelu. Dzięki podróżom poznał pana Tien Dieu Luong, mistrza carvingu, który przekonał go nie tylko do spróbowania swych sił w przygotowywaniu dekoracyjnych potraw, ale również do ich smakowania. Okazuje się bowiem, że koronkowo ozdobiony owoc lub warzywo podnoszą smak potrawy. Praktyczne wskazówki i zdjęcia zawarte w tych książkach umożliwiają szybką naukę tej niecodziennej sztuki. Smaczne rzeźby cieszą oko i rozwijają wyobraźnię kulinarną, co w kuchni ma ogromne znaczenie. Carving - Dekorowanie potraw oraz stołów owocami i warzywami krok po kroku. Biorąc tę książkę do rąk, powinniście wiedzieć, że jest to moja trzecia praca na temat "carvingu". Podobnie jak poprzednie, tak i ta, pozwoli wam stosunkowo prosto i szybko wykonywać dekoracje z warzyw i owoców. Żadna z moich książek nie była i nie jest w stanie przekazać wszystkich możliwości i tajemnic "carvingu". Ale przecież podstawy wiedzy są najważniejsze. Twoje Wydawnictwo, Liczba stron: 96 i 96
Format: 17.0 x 25.0 cm
Polecam

 

CENA ZA 2 KSIĄŻKI Polecam


Dodano 2[zasłonięte]012-11 21:35
Przy zakupie kilku książek, proszę zapytać o koszt wysyłki zależy on od wagi książek i obowiązującego cennika Poczty Polskiej.