Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Career Paths Food Service Industries [Evans Virgin

13-06-2015, 5:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 45.89 zł     
Użytkownik takmi_pl
numer aukcji: 5354482682
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 1   
Koniec: 13-06-2015 05:31:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje


|

Komenatarze

|

Strona "O mnie"

|

Zadaj pytanie

|

Dodaj do ulubionych


Career Paths Food Service Industries [Evans Virginia, Dooley Jenny, Hallum Ryan] Nasza cena: 45.89


Opis:
Career Paths to nowość na polskim rynku wydawniczym. Rewelacyjna seria podręczników dla osób pragnących poznać język angielski lub pogłębić jego znajomość w celu podniesienia swoich kwalifikacji zawodowych. Każdy tytuł jest poświęcony innej specjalności zawodowej. Książki są nieocenioną pomocą zarówno dla uczniów, studentów i początkujących adeptów, jak i doświadczonych praktyków danego zawodu. Mogą być wykorzystane w liceach, technikach, szkołach zawodowych, na uczelniach wyższych i specjalistycznych kursach językowych. Publikacje z serii Career Paths pozwalają na zintegrowane rozwijanie czterech sprawności językowych przy jednoczesnym poznawaniu i ćwiczeniu słownictwa związanego z daną specjalnością zawodową. Opis publikacji Food Service Industries jest publikacją przeznaczoną dla osób przygotowujących się do pracy lub pracujących w branży gastronomicznej (kelnerów, kucharzy, barmanów, menadżerów), pragnących doskonalić znajomość języka angielskiego w aspekcie związanym z pracą zawodową. Spis treści Book 1: Parts of a Restaurant, Tabletop Items, Food Service Equipment, The Kitchen 1, The Kitchen 2, Meals, Restaurants 1, Restaurants 2, Fast Food, Catering, Delivery, Fine Dining, Reservations, Taking Orders, Payment, Glossary. Book 2: Food Service Staff, Types of Menus, Menu Pricing Styles, Purchasing Orders, Inventory and Storage, Preparing Fruits and Vegetables, Preparing Meats, Preparing Seafood, Preparing Dairy Products, Preparing Baked Goods, Preparing Desserts, Beverages, The Bar, Customer Service, Customer Complaints, Glossary. Book 3: Opening Operations, Sanitation, Safety, Order Entry Service, Closing Operations, Nutrition, Special Diets, Management, Marketing, Increasing Sales, Standard Recipes and Cost, Menu Pricing, Accounting 1: Income Statements, Accounting 2: Balance Sheets, Career Options, Glossary. Najważniejsze cechy szeroki wybór aktualnych tekstów dotyczących zagadnień związanych z gastronomią; realistyczne dialogi; 45 rozdziałów zawierających materiał rozwijający umiejętność rozumienia tekstów mówionych i pisanych; ćwiczenia doskonalące umiejętność mówienia i pisania; ponad 400 słów i zwrotów; słownik angielsko-angielski objaśniający słownictwo zawodowe; przejrzysta i łatwa do wprowadzenia na lekcjach struktura materiału językowego.





Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!

UWAGA – Niezależnie ile zamówisz przedmiotów, za wysyłkę płacisz TYLKO RAZ



  • Autorzy: Evans Virginia, Dooley Jenny, Hallum Ryan
  • Języki: angielski
  • Kod wydawcy: 30939
  • Rok wydania: 2014
  • Objętość: 40
  • Format: 21.0x29.0cm
  • Oprawa: Miękka
  • Ciężar: 0.37
  • ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]15202
  • Kod paskowy: 978[zasłonięte][zasłonięte]15202
  • Wysokość: 7
  • PKWiU: 58.11.1


Kontakt





Jesteśmy dostępni od poniedziałku do piątku w godzinach 10 - 18

698-[zasłonięte]-682

[zasłonięte]@takmi.pl

Gadu-Gadu




Wysyłka

Sprawdź szczegóły w :
"Dostawa i płatność"




Płatności
- wplata na konto 

- za pobraniem

- Pay-u Allegro

Konto bankowe



58 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]5750091 [zasłonięte] 472099
(w tytule przelewu proszę wpisywać login z allegro)