Syrop MONIN Caramel
Opis
14.00
Normal021falsefalsefalsePLX-NONEX-NONE
Karmel oznacza po prostu skarmelizowany cukier, tradycyjnie wytwarzany poprzez topienie cukru w naczyniu z wodą. Bogaty smak i kolor karmelu wynika z procesu ogrzewania i topienia cukru. Karmel jest doceniany jako główny smak oraz używany również w harmonii z innymi smakami.
Syrop karmelowy firmy MONIN ma nieskończoną ilość zastosowań. Smak karmelu jest stosowany w szczególności w napojach kawowych, koktajlach, deserach oraz w innych kulinarnych potrawach.
Kolor
Ciemnobursztynowy z miedziano-żółtymi rozbłyskami..
Smak
14.00
Normal021falsefalsefalsePLX-NONEX-NONE
Mocny, głęboki zapach oraz bardzo specyficzny aromat stopionego karmelu, posmak skarmelizowanego cukru.
Aplikacje
- Kawy
- Drinki deserowe
- Shake'i
Przykładowe receptury znajdziesz w dziale przepisów na stronie MONIN.COM
Pojemność: Butelka 0,7 L
W naszej ofercie dostępne są również syropy o pojemności 250 ml oraz 50 ml
Sprawdź atrakcyjne zestawy do kawy i koktajlii do sprzedaży detalicznej w swoim punkcie !
MN.28
|