Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CAKES IN BLOOM / PEGGY PORSCHEN / QUADRILLE NOWA

01-04-2015, 12:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 145 zł     
Użytkownik tatromaniacy
numer aukcji: 5140784314
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 3   

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Księgarnia Egros, biuro
Korotyńskiego 23 lok. 56
02-123 Warszawa


Odbiór osobisty:
Warszawa - Ochota
Warszawa - Bielany


kom. 601 [zasłonięte] 534
fax: 22 [zasłonięte] 78

e-mail: [zasłonięte]@egros.pl

 

FB

 

 

88 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 716170



  • Czas dostawy:
    1-7 dni roboczych



  • Czas dostawy:
    1-2 dni robocze

Cakes in Bloom
Exquisite Sugarcraft Flowers for All Occasions
Peggy Porschen


cakes

 

 

Format: Hardback
Size: 245x290 mm
Pages: 224
Publisher: Quadrille Publishing Ltd

Cakes in Bloom is a celebration of Peggy Porschen's skill, style and experience and the first time that she has shared her repertoire of incomparable sugar blooms with her legions of fans.

Peggy reveals the secrets to making more than 30 gorgeous life-like flowers, from roses, peonies and pansies to cherry blossom, orchids and poppies. The range of 24 cakes includes miniature cakes, large cakes and tiered cakes, demonstrating the simplest use of a single flower as well as inspired combinations of blooms. The wealth of ideas and variations will suit a wide range of occasions from birthdays, anniversaries and weddings to simple but special tea parties.

Peggy demonstrates a broad range of techniques with clear step by step photography — moulding, balling, veining, frilling and dusting — embracing all the basics as well the particular skills needed to make each individual flower. As with all her creations, Peggy's cakes are as good to eat as they are to look at, so she has included a number of signature recipes for delicious cakes and fail-safe fillings, as well as her tried and tested flower paste recipe and basic layering and icing techniques.

This book reflects Peggy's mastery and creativity of a breath-taking array of flowers and is the ultimate reference and inspiration for sugarcrafters.


Zapraszamy na inne nasze aukcje

 

Jeśli kupujesz więcej niż 1 książkę na naszych aukcjach, to koszt wysyłki liczymy osobno (według wagi paczki) - skontaktuj się z nami!