Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

CAJUN COOKING Ruby Bois

20-06-2014, 12:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 80.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4261718186
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 20-06-2014 11:53:10

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38722, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11672, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55225, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93785, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47653, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38722, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11672, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>55225, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93785, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47653

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Cajun Cooking: From Gumbo to Jambalaya, Bring the Traditional Tastes of Louisiana to Your Kitchen with 50 Authentic Cajun and Creole Recipes

CAJUN COOKING Ruby Bois

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Ruby Le Bois
Language: English
Publisher: Southwater
Publication Date: 31 Oct 2013
Format: Paperback
Pages: 96
Condition: NEW
Product_ID: 1D44[zasłonięte]318

 

 

From Gumbo to Jambalaya, bring the traditional tastes of Louisiana to your kitchen with 50 authentic Cajun and Creole recipes, shown in 250 photographs. It includes two deliciously distinctive cuisines - elegant and sophisticated Creole cooking ideas are presented alongside hearty and rustic Cajun food, so you will never be stuck for inspiration. It includes famous classics as well as a selection of traditional recipes that have been updated to create healthy, tasty dishes for today's busy cooks. It helps you spice up meal times with Oyster and Bacon Brochettes, Chicken Sauce Piquante or Roast Pork with Cajun Stuffing. It offers fresh ideas for all occasions and tastes: appetizers and snacks, fish and shellfish, meat and poultry dishes, and vegetarian options, not forgetting divine desserts. It features step-by-step photography, clear method text, and plenty of tips and hints to ensure success every time. Louisiana is home to two vibrant, spicy and famous cuisines: Cajun and Creole. This evocative volume presents a collection of easy-to-follow recipes that summarise the very best of the Cajun and Creole heritage. There are traditional dishes such as Green Herb Gumbo, Blackened Redfish and Chicken and Prawn Jambalaya, as well as lesser-known options including Corn and Crab Bisque, Avery Island Salsa and Maque Choux. The recipes include enticing appetizers, snacks and sauces, meat and poultry dishes, vegetables, fish and shellfish dishes, and delectable desserts, such as Bananas Foster, Pralines and Pecan Nut Divinity Cake. With 250 step-by-step photographs and plenty of cook's tips throughout, this book makes authentic Cajun and Creole dishes simple to achieve at home.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE CARIBBEAN, CENTRAL AND SOUTH AMERICAN COOKBOOK

 CREOLE Babette de Rozieres

 CARIBBEAN COOKERY SECRETS Daley

 CAJUN CUISINE W. Thomas Angers

 THE NEW ORLEANS COOKBOOK Collin

 REAL CAJUN Donald Link, Paula Disbrowe