Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Cacao Barry Extra Brute (100%kakao belgijskie)

30-06-2014, 16:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 43 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 43 zł     
Użytkownik Patiserka (0)
numer aukcji: 4339736345
Miejscowość Warszawa
Licytowało: 1    Wyświetleń: 31   
Koniec: 30-06-2014 16:30:12
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

baner
logoAUKCJEKOMENTARZEPYTANIA

kakao extra brute

Kakao w proszku, miedziano-brązowe (100% cocoa) Cacao Barry
1kg torebka 


Kakao w proszku to „sucha” część ziaren kakaowca, z której masło kakaowe zostało całkowicie usunięte. Desery zawierające kakao nie powinny być nazywane deserami czekoladowymi (w prawdziwej czekoladzie zawsze jest masło kakaowe), ale mogą być nazywane deserami o smaku kakaowym. Jeśli konsystencja biszkoptu lub ciasta ma być lekka i puszysta w składzie znajdzie się kakao, a nie czekolada.
Proszek kakaowy może się różnić kolorami w zależności od sposobu pozyskiwania. Proszek z „holenderskiego” procesu ma ciemnobrązowy kolor z delikatnymi czerwonymi refleksami. Pionierami w tej metodzie pozyskiwania kakao byli Holendrzy, dlatego produkty poddane temu procesowi noszą nazwę „dutched cocoa”.
Cacao Barry oferuje kakao „Extra Brute” w intensywnym miedziano-brązowym kolorze, idealne do obtaczania trufli i jako dekoracja oraz kakao „Plein Arome” – ciemny brązowy puder idealny do pieczenia.
Obydwa produkty mogą być używane do nadawania smaku oraz koloru kremom, musom, lodom oraz napojom. 

wysylka

KIM JESTESMY?

Patiserka.pl to wyjątkowy sklep internetowy. Nie skupiamy się wyłącznie na sprzedaży produktów, ale dzielimy się wiedzą i pomysłami, inspirujemy i wyzwalamy potencjał twórczy w tak niezwykłej dziedzinie, jaką jest cukiernictwo. Nie musisz być profesjonalistą. Z naszą pomocą możesz tworzyć domowe praliny, tafle czekoladowe, niepowtarzalne desery i inne słodkie pyszności. Wystarczy jedna wizyta na naszej stronie. Tu znajdziesz wszystko: odpowiedzi na techniczne pytania, filmy instruktażowe, cenne wskazówki, informacje i ciekawostki, niezbędne półprodukty, sprzęt, a nawet opakowania. Po prostu umożliwiamy Ci w pełni realizować swoją pasję!

 


patiserka
ul. Uprawna 41C 

02-967 Warszawa

NIP  108[zasłonięte]6451

REGON  147[zasłonięte]598

email: [zasłonięte]@patiserka.pl

telefon:  22 [zasłonięte] 34

 

Pracujemy

poniedziałek - piątek

9:00 - 17:00

numer konta bankowego:

ING Bank Śląski

38 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 302959

 

dane do przelewu:

Patiserka.pl Sp. z o.o.

ul. Uprawna 41C 

02-967 Warszawa