|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książkę wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
Być dżentelmenem (oryginalnie: How to be a Gentelman.A Timely
Guide to Timeless Manners) Savoir-vivre nowoczesnego
mężczyzny Bridges John
Wydawnictwo: PAX ISBN:
978-83-[zasłonięte]-1911-3 Tłumaczenie: Ciarczyńska
Katarzyna Format: 12.0x21.0cm Ilość stron:
240 Oprawa: Twarda Wydanie: 1, 2011 r.
Opis: Zasady dotyczące ubioru zmieniają się co rusz w
zależności od tego, czy któraś ze sław pokaże się na czerwonym
dywanie w koszuli wpuszczonej w spodnie czy też wypuszczonej na
wierzch. Jednak pewne zasady pozostają niezmienne, tak jak
niezmiennie potrzeba nam dżentelmeńskich zachowań. Niezależnie od
tego, jak bardzo zmienia się świat, mężczyzna musi znać zasady
dobrego wychowania. Książka Johna Bridgesa zawiera zbiór takich
zasad obowiązujących bez względu na wiek, zawód, narodowość czy
wyznanie. Podstawowym jej walorem jest uwzględnienie nowych warunków
cywilizacyjnych, które zmieniły życie współczesnego mężczyzny, a nie
ma o nich mowy w tradycyjnych podręcznikach savoir vivre’u.
Mężczyzna dowie się na przykład nie tylko, jak zacząć rozmowę na
przyjęciu, kiedy włożyć czarny krawat i jakiego podczas obiadu użyć
widelca, ale także jak zachować się na siłowni, jak stosownie
korzystać z telefonu komórkowego i czy wypada napisać list z
podziękowaniami w formie e-maila.
|
|