Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BUTCHERY & SAUSAGE-MAKING FOR DUMMIES Harrison

29-06-2015, 4:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 143.85 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405706860
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 04:26:26

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52448, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20507, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71007, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12753, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83749, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>52448, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20507, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>71007, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12753, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83749

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Butchery & Sausage-Making For Dummies

BUTCHERY & SAUSAGE-MAKING FOR DUMMIES Harrison

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tia Harrison
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 16 April 2013
Dimensions: 23.4 x 18.6 x 2.2 cm
Format: Paperback
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: 111DC74940

 

 

Discover how to butcher your own meat and make homemade sausage With interest in a back–to–basics approach to food on the rise, more and more people are becoming interested in butchering their own meat and making high–quality, preservative–free sausages. With easy–to–follow instructions and illustrations, Butchery & Sausage–Making For Dummies offers readers a look at how to butcher poultry, rabbit, beef, pork, lamb, and goats. The book will also explore sausage–making, with tips and recipes, and will look at preserving meat through curing and smoking. Offers natural, healthier alternatives for sausages and preserved meats for people wary of processed foods Provides helpful tips and guidance for home cooks and beginner butchers Provides needed guidance for those looking to explore this long–overlooked profession Butchery & Sausage Making For Dummies is an invaluable resource for home cooks interested in being more responsible about their meat, or those that are looking to save money and enjoy healthier alternatives to what′s found in their local grocery store.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 WHOLE BEAST BUTCHERY

 THE SAUSAGE BOOK Paul Peacock

 BARBECUE! SAUCES, RUBS AND MARINADES Raichlen

 THE COMPLETE BOOK OF BUTCHERING, SMOKING, CURING

 HOME PRODUCTION OF QUALITY MEATS AND SAUSAGES

 BASIC BUTCHERING OF LIVESTOCK AND GAME Mettler