Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BUTCHERING POULTRY, RABBIT, LAMB, GOAT, AND PORK

29-06-2015, 6:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 149.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405784919
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 06:23:45

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12023, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76444, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24595, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68001, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21218, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12023, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>76444, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>24595, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>68001, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21218

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

BUTCHERING POULTRY, RABBIT, LAMB, GOAT, AND PORK

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Adam Danforth
Language: English
Publisher: Storey Publishing
Publication Date: 1 Jan 2014
Dimensions: 27.4 x 21.3 x 2.5 cm
Format: Paperback
Pages: 432
Condition: NEW
Product_ID: 161B1B1829

 

 

More and more people are deciding to raise small animals for meat. This is the book that shows exactly how to handle the slaughter and butchering of small livestock in a humane and sustainable way. With step-by-step photographs of the farm to table process, it is destined to be the bible on the topic. It begins with general information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken and other poultry, rabbits, sheep, pigs, and goats. It includes detailed descriptions of specialty cuts and how to make them.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 WHOLE BEAST BUTCHERY

 CURING & SMOKING: RIVER COTTAGE HANDBOOK NO.13

 CHARCUTERIA: THE SOUL OF SPAIN Andres, Weiss

 BUTCHERING BEEF Adam Danforth

 HAMBURGER GOURMET David Japy, Elodie Rambaud

 HOME PRODUCTION OF QUALITY MEATS AND SAUSAGES