Buraczki tarte konserwowe są wspaniałym i zalecanym dodatkiem do dań mięsnych, oprócz walorów smakowych pomagają przywrócić równowagę kwaso-zasadową w organizmie przy spożywaniu mięs. Równowaga ta jest niezbędna by utrzymać nasze organizmy w zdrowiu. Ponadto buraczki czerwone zawierają witaminy C i B1 a także wiele makro - i mikro elementów, wapń, magnez, sód, potas. Buraczki zawierają rzadkie metale rubid i cez które wspomagają walkę z nowotworami. Dodatkowo buraki czerwone oczyszczają krew i wspomagają wydalenie z organizmu kwas moczowy.
Zalecane przy leczeniu anginy, grypy i wszelkich przeziębień.
 |
 |
 |
 |
Nominacja Agropolska 5-ta edycja |
Certyfikat Najwyższa Jakość Małopolska |
Certyfikat Najwyższa Jakość Małopolska |
Licencja Agropolska |
 |
 |
 |
 |
Nominacja Agropolska - List gratulacyjny |
Nominacja Agropolska |
Nominacja Agropolska 2004 |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
 |
 |
 |
 |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
Certyfikat ISO-9001 i HACCP |
I Miejsce "Małopolski Smak" |
I Miejsce "Małopolski Smak" |

Waga netto: 300 g Skład: buraczki ćwikłowe, cukier,ocet spirytusowy, sól, kminek Kraj Pochodzenia: Polska Wartości odżywcze na: 100 g Kalorie: 37 kcal / 159 kJ Tłuszcze: 0,1 g Węglowodany: 8,5 g Białko: 0,7 g Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak Swojskie (domowe) Przetwory: Tak Zdrowa żywność: Tak
|
 |