Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BREWING Tom Young

29-06-2015, 19:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 462 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5407485956
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 18:45:34

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54188, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36057, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23627, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64727, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16277, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>54188, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36057, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>23627, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64727, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16277

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Brewing

BREWING Tom Young

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tom W. Young
Language: English
Publisher: Springer
Publication Date: 31 Oct 2002
Dimensions: 15.2 x 2.5 x 22.9 cm
Format: Paperback
Pages: 398
Condition: NEW
Product_ID: ACA647B740

 

 

Brewing is designed for those involved in the malting, brewing, and allied industries who have little or no formal training in brewing science. While some elementary knowledge of chemistry and biology is necessary, the book clearly presents the essentials of brewing science and its relationship to brewing technology. ''Brewing'' focuses on the principles and practices most central to an understanding of the brewing process, including preparation of malt, hops, and yeast; the fermentation process; microbiology and contaminants; and finishing, packaging, and flavor. The second edition gives more emphasis to engineering and technological aspects, with the three new chapters on water, engineering and analysis. ''Brewing, Second Edition'', is both a basic text for traditional college, short, and extension courses in brewing science, and a basic reference for anyone in the brewing industry.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FOR THE LOVE OF HOPS Stan Hieronymus

 AMERICAN SOUR BEERS Michael Tonsmeire

 DESIGNING GREAT BEERS Ray Daniels

 PRINCIPLES OF BREWING SCIENCE George Fix

 YEAST: THE PRACTICAL GUIDE TO BEER FERMENTATION

 WATER: A COMPREHENSIVE GUIDE FOR BREWERS Palmer