Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BREW LIKE A MONK Stan Hieronymus

11-03-2015, 7:39
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 133.35 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073980454
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-03-2015, 7:36

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania

info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978[zasłonięte][zasłonięte]93733, 978[zasłonięte][zasłonięte]42253, 978[zasłonięte][zasłonięte]10271, 978[zasłonięte][zasłonięte]73818, 978[zasłonięte][zasłonięte]23530, 978-[zasłonięte][zasłonięte]93733, 978-[zasłonięte][zasłonięte]42253, 978-[zasłonięte][zasłonięte]10271, 978-[zasłonięte][zasłonięte]73818, 978-[zasłonięte][zasłonięte]23530
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

Brew Like a Monk: Trappist, Abbey, and Strong Belgian Ales and How to Brew Them

PRODUCT DETAILS:
Author: Tim Webb, Stan Hieronymus
Language: English
Publisher: Brewers Publications
Publication Date: 4 Nov 2005
Dimensions: 21.5 x 1.8 x 14 cm
Format: Paperback
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: A9C7CD187X

This book delves into monastic brewing, detailing this rich-flavoured region of the beer world through detailed visits to the modern producers in both America and Belgium. Along the way, Stan Hieronymus examines methods for brewing these unique ales, suited to commercial and amateur brewers, ready to try their hands at these tasty treats.

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.


FOR THE LOVE OF HOPS Stan Hieronymus

DESIGNING GREAT BEERS Ray Daniels

RADICAL BREWING Randy Mosher

FARMHOUSE ALES Phil Marowski

YEAST: THE PRACTICAL GUIDE TO BEER FERMENTATION

WATER: A COMPREHENSIVE GUIDE FOR BREWERS Palmer