Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BREAD REVOLUTION

11-03-2015, 5:28
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 149.10 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5073854505
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 8   
Koniec: 11-03-2015 05:27:25

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83155, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33726, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26666, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97925, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44108, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>83155, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>33726, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>26666, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>97925, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44108

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Bread Revolution

BREAD REVOLUTION

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Duncan Glendinning and Patrick Ryan
Language: English
Publisher: Murdoch Books
Publication Date: 1 Mar 2012
Dimensions: 25.4 x 19.4 x 2.2 cm
Format: Hardcover
Pages: 176
Condition: NEW
Product_ID: 174B66668X

 

 

''People love a fresh loaf. The way it smells, the crunch of the crust, the warm, soft texture of bread newly out of the oven. The growth of artisan bakeries and the increasing choice in supermarkets is testament to the fact that we want an alternative to the pre-packaged conformity of mass-produced baking. So why not make it ourselves? Bread is cheap to make, and a lot simpler than you might think. The Bread Revolution is a call to arms, encouraging all of us to think again about baking our own loaves. It demystifies the whole process, offering an easy repertoire of delicious savoury breads and sweet dough treats, plus down-to-earth tips. Its 60 inspiring recipes range from soda bread to potato and rosemary, healthy multi-seed wholemeal to an amazing sourdough that can fit in your busy schedule. Central to the book is the idea that bread can be a meal in itself, with ideas for quick lunches, children's teas and evening meals. Plus cinnamon Danish pastries and hot cross buns, and a host of thrifty recipes for your bread leftovers, from summer gazpacho to winter-warming bread and butter pudding.''

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 DO SOURDOUGH: SLOW BREAD FOR BUSY LIVES Whitley

 KNEAD TO KNOW: THE REAL BREAD STARTER

 DOUGH Richard Bertinet

 THE FABULOUS BAKER BROTHERS Herbert

 BRILLIANT BREAD James Morton

 CRUST Richard Bertinet