Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BREAD BAKING: AN ARTISAN'S PERSPECTIVE DiMuzio

11-04-2015, 4:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 993.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169817173
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 5   
Koniec: 11-04-2015 04:07:39

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15488, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01388, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>07064, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63275, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69030, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>15488, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>01388, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>07064, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63275, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>69030

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Bread Baking: An Artisan's Perspective

BREAD BAKING: AN ARTISAN'S PERSPECTIVE DiMuzio

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Daniel T. DiMuzio
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 27 Feb 2009
Dimensions: 22.3 x 2.3 x 28.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 272
Condition: NEW
Product_ID: A47A1CD823

 

 

A guide to making artisan breads practically and profitably, Bread Baking: An Artisan's Perspective includes step-by-step instructions on mixing, fermentation, shaping, proofing and retarding, and baking. Written for both experienced and novice bakers, Bread Baking contains more than 150 helpful photos and drawings that illustrate techniques and showcase beautiful artisan bread products. Covering the business of bread-making, this book features practical advice from successful artisan bakers as well as forty plus tested artisan bread formulas, including ciabatta, pain au levain, bagels, honey whole wheat, croissants, and many more. Artisan bread baker and teacher Dan DiMuzio provides invaluable information on troubleshooting, ingredients, laminated dough, and creating dough formulas. Professional bakers and baking and pastry students will benefit from this practical resource to artisan breads.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 ADVANCED BREAD AND PASTRY Michel Suas

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 HOW TO MAKE BREAD Emmanuel Hadjiandreou