Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

11-04-2015, 1:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 265.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169718544
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 7   
Koniec: 11-04-2015 01:17:43

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81327, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38795, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70666, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21220, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34033, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>81327, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>38795, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>70666, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>21220, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34033

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes

BREAD: A BAKER'S BOOK OF TECHNIQUES AND RECIPES

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Jeffrey Hamelman
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 21 Nov 2012
Format: Hardcover
Pages: 496
Condition: NEW
Product_ID: 111D1CB718

 

 

An updated new edition of the essential resource for professionals and seasoned home bakers Hailed as a ''revelation'' when it first appeared in 2004, Jeffrey Hamelman's Bread is a legendary resource praised by baking luminaries from around the world. Explaining complex techniques with simple and helpful illustrations, the book includes recipes for a vast array of breads, including sourdoughs, brioche, authentic rye breads, flat breads, French breads, and much more. Features nearly 150 detailed, step-by-step recipes, along with vivid drawings and photographs showing techniques and finished products Written by Jeffrey Hamelman, one of fewer than 200 Certified Master Bakers in the United States and a recipient of the Golden Baguette Award (2005), the highest honor bestowed by the Bread Baker's Guild of America Fully updated to include the latest techniques, methods, trends, and bread varieties Whether you're an aspiring or practicing professional baker or a dedicated home hobbyist, Bread is the ultimate resource for almost any variety of bread you can imagine.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 TARTINE BOOK NO. 3 Chad Robertson

 THE BREAD BAKER'S APPRENTICE Peter Reinhart

 CRUST AND CRUMB Peter Reinhart

 FLOUR WATER SALT YEAST Ken Forkish

 DO SOURDOUGH: SLOW BREAD FOR BUSY LIVES Whitley

 TARTINE BREAD Chad Robertson, Elizabeth Prueitt