|
W razie pytań, wątpliwości zapraszam do kontaktu:
tel. 669-[zasłonięte]-272,
e-mail: [zasłonięte]@swojskiespecjaly.pl
formularz kontaktowy
|
|
|
|
|
Zamówienia realizuję w terminie do 8.dni lub do 14.dni- w zależności jak to jest zapisane w treści aukcji..
Jeśli zależy Państwu na pilnej wysyłce, proszę o kontakt (być może uda się wysyłkę przyspieszyć).
|
|
|
|
|
Specjały wysyłam tylko za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD.
Wysyłki realizuję od poniedziałku do środy (względnie na życzenie Kupującego w czwartek).
Specjały zamówione na kontach: Go_Podlasie_Pl oraz swojskiespecjaly pakowane są łącznie i wysyłane jedna paczką.
|
|
|
|
|
Płatności z góry dokonują Państwo tylko za specjały stało wagowe: zestawy produktów (waga gwarantowana), lub chleb.
W przypadku produktów nie stało wagowych należy wstrzymać się z płatnością do czasu otrzymania mojej wyceny.
|
|
|
|
Jeśli zamówione specjały chcecie Państwo otrzymać na Wielkanoc (przygotowanie do wysyłki w dniach 2-3-4 kwietnia) proszę o taką informację w momencie zakupu.
W przeciwnym razie zamówienie wysyłane będzie jako bieżące.
BOCZEK WĘDZONY TRADYCYJNY
Na tej aukcji proponuję Państwu boczek wędzony metodą tradycyjną.
Boczek ten, jak inne wyroby, prezentowane na moich aukcjach, to regionalne podlaskie swojskie specjały. Wytwarzane staropolskim tradycyjnym sposobem-bez dodatków ulepszaczy i konserwantów.
Boczek doprawiany jest czosnkiem, solą i pieprzem. Zanim trafi do wędzenia, przez 3 doby leżakuje w zalewie solankowej z dodatkiem wymienionych przypraw.
Następnie wędzony jest w ciepłym dymie drewna olchowego, do momentu aż uzyska wymagany złoto- brązowy kolor.
Wędliny wędzone metodą tradycyjną są o wiele łatwiejsze w przechowaniu. Nie wymagają specjalnych warunków, jak to jest w przypadku zwykłych wędlin zakupionych w sklepach. Natomiast na temat ich smaku i zapachu trudno sie tu rozpisywać. Wystarczy spróbować- zapewniam- uczta dla podniebienia:)
Cena podana w aukcji jest ceną za 1kg wyrobu gotowego.
Pozdrawiam i zachęcam do zakupu;)
|
|