Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Bożyk Zarys metod statystycznych badanie żywności

23-03-2015, 14:01
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 29.99 zł     
Użytkownik dotisza
numer aukcji: 5114376261
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 5   

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka z obwolutą
Rok wydania (xxxx): 1967
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



Witamy wszystkich na naszych aukcjach

Ponad 20 000 tytułów

Sprawdź sam - najniższe ceny



Przedmiotem tej aukcji jest książka


 

Z. Bożyk

W. Rudzki


"Zarys metod statystycznych

stosowanych przy badaniu

jakości produktów żywnościowych"


kliknij, aby powiększyćZdjęcia przedmiotu


Bożyk Zarys metod statystycznych badanie żywności

 

Wydawnictwo Przemysłu

Lekkiego i Spożywczego

Warszawa 1967
wydanie I
nakład 1000 egz.


stron 396


stan dobry +

obwoluta lekko podniszczona,
kartki lekko pożółkłe,
numery i pieczątki biblioteczne,
wypis z ewidencji bibliotecznej

dotisz


KONIECZNIE ZOBACZ MOJE INNE AUKCJE !!!


Polecam lekturę "O mnie "


zapraszam do licytacji

 





© AllegroPromo