Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Biowin 310301 Clear Osłonka białkowa wędliniarska

24-06-2015, 15:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9.75 zł     
Użytkownik piotrjago
numer aukcji: 5391028659
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 12   
Koniec: 24-06-2015 15:53:52
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witaj w sklepie internetowym YAGO24 na Allegro!

Sprzedajemy nowe artykuły marki Biowin!

Osłonka białkowa wędliniarska

Biowin 310301 Clear


Biowin Logo


Sprzedaż prowadzona jest przez firmę YAGO24.
yago logo

Zawsze otrzymujesz paragon lub na życzenie fakturę VAT

Możliwość obejrzenia towaru i osobistego odbioru w sklepie w Warszawie

Dostawa kurierem K-EX

Tel. 22 [zasłonięte] 14, 608 [zasłonięte] 890

[zasłonięte]@yago24.pl

Adres sklepu:
YAGO24
ul. Piaskowa 3
01-067 Warszawa

Pon.- pt. 10:00 - 18:00, sob. 10:00 - 15:00

ul. Piaskowa 3 - niedaleko Arkadii i Ronda Zgrupowania Radosław (dawne Rondo Babka).

Zobacz, jak do nas trafić na stronie O mnie

Uwaga! Przed przyjazdem po odbiór lub na obejrzenie towaru koniecznie przedtem skontaktuj się z nami!
W sklepie przyjmujemy płatność gotówką lub przelewem, nie akceptujemy kart płatniczych.

Wejdź na stronę O mnie, aby poznać zasady transakcji oraz dowiedzieć się, jak szybko sfinalizować transakcję. Dokonanie zakupu na tej aukcji jest równoznaczne z akceptacją zasad zawartych na stronie "O mnie".

 



  • Osłonka białkowa wędliniarska do parzenia i wędzenia również na zimno
  • Pozwala na samodzielne przyrządzanie wyśmienitych wędzonych lub parzonych wędlin takich jak żywiecka, krakowska, szynkowa oraz kiełbas długo dojrzewających
  • Kolor: Clear
  • Wytrzymałość termiczna: 100°C
  • Średnica: 55 mm
  • Opakowanie zawiera 4 metry bieżące (±5%)
  • Waga brutto: 0,11 kg
  • Sposób użycia: Przed napełnieniem, osłonkę należy moczyć przez 15 minut, w temperaturze 20 +/- 5stC, w 10-15% roztworze soli kuchennej (1/2 szklanki soli na 1 litr wody). Ściśle wypełnioną osłonkę należy zawiązać a następnie poddać obróbce odpowiedniej dla danego rodzaju kiełbasy. Maksymalna temperatura w procesie parzenia wynosi 75°C, w procesie wędzenia 90°C, natomiast dla obróbki zimnym dymem maks. temperatura wynosi 40°C.

Gwarancja: 24 miesiące

 


 

Kliknij tutaj aby obejrzeć inne nasze aukcje!


YAGO baner

Wpłaty przyjmujemy na konta w bankach:

yago24 mbankyago24 mbankyago24 inteligo