Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BIOTECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI Bednarski, Reps

19-06-2015, 23:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28.99 zł     
Użytkownik arajz
numer aukcji: 5437390870
Miejscowość Ząbki
Wyświetleń: 7   
Koniec: 19-06-2015 22:48:22

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2003
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Witam

 

Na tej aukcji oferuję książkę BIOTECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI, pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa.

 

Biotechnologia jest zaliczana do najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w nadchodzącym wieku będzie miała znaczący wpływ na zdrowie i długość życia człowieka. Oto książka, w której w sposób syntetyczny i kompletny przedstawiono najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności, a zwłaszcza:: otrzymywanie i stosowanie biokatalizatorów, np. kultur starterowych i enzymów w przemyśle mleczarskim, piwowarskim, spirytusowym, owocowo-warzywnym i mięsnym; zagadnienia związane z technologiami fermentacyjnymi; główne kierunki stosowania biokatalizy w modyfikacji składu, wartości żywieniowej, właściwości funkcjonalnych i organoleptycznych żywności; problemy związane z biotechnologią otrzymywania ważniejszych surowców, składników żywności oraz zagospodarowania produktów ubocznych i odpadów. Podręcznik ten jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

 

Książka mało używana, w stanie idealnym. Zawiera 500 stron w twardej okładce.

 

POLECAM!!!