Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BIOCONTROL OF CHOCOLATE SPOT DISEASE OF FABA BEAN

23-05-2014, 13:49
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 436.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4179305710
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-05-2014 13:09:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>82333, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78063, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20261, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93941, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91512, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>82333, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78063, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>20261, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93941, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>91512

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Biocontrol of chocolate spot disease of faba bean: Phenolic compounds as resistant inducers

BIOCONTROL OF CHOCOLATE SPOT DISEASE OF FABA BEAN

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Zakaria Baka, Nahla ElAzab, Heshmat Aldesuquy
Language: English
Publisher: LAP LAMBERT Academic Publishing
Publication Date: 5 Jun 2013
Dimensions: 1 x 15 x 22.5 cm
Format: Paperback
Pages: 180
Condition: NEW
Product_ID: C659C94181

 

 

The present work was undertaken to investigate the possible role displayed by some phenolic compounds such as shikimic and salicylic acids or their combination in regulating growth, metabolism and productivity of faba bean plants infected by Botrytis fabae. In vitro, phenolic compounds inhibited mycelial growth of B. fabae. A pot experiment was conducted to evaluate the beneficial effect of seed presoaking in phenolic compounds on faba bean plants (Giza 429) as alternatives to fungicide to increase faba bean resistance against chocolate spot disease. Treatment of infected faba bean with phenolic compounds caused noticeable reduction in the disease incidence, disease severity, root growth, shoot growth, pigments content, RWC, osmotic pressure, total soluble sugars, ions content and growth inhibitors. On the other hand, the same treatment caused noticeable increase of SWD, proline, total soluble nitrogen, organic acids, the activity of defense enzymes, growth promoters and yield components. Exogenous application of phenolic compounds or seed presoaking could overcome the adverse effects of B. fabae.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.