F.H.U. JAWO IMPORT EXPORT
Półłanki 80. 30-740 Kraków
Email:
sklep@ekojawo.pl
biuro@jawokrakow.pl
Telefon Kontaktowy:
790 [zasłonięte] 423 lub 694 [zasłonięte] 342
Jeśli Państwo mają jakiekolwiek pytania prosimy o kontakt! Chętnie odpowiemy na każde pytanie!
Po dokonaniu zakupu proszę o wypełnienie formularza opcji dostawy,lub wysłanie maila. przyspieszy to wysyłkę i pozwoli uniknąć przeoczenia wpłaty.
Towar wysyłamy do 48/h po wpłacie na konto.
Możliwa wysyłka za pobraniem, zapłacisz przy odbiorze.
Przy wpłacie na konto proszę o podanie nicku.
Za przesyłkę płacisz tylko raz (lub wcale)
CENNIK POWYŻEJ. Patrz>DOSTAWA I PŁATNOŚĆ.
Numer Konta Bankowego:
7719 [zasłonięte] 5[zasłonięte]0002008 [zasłonięte] 8[zasłonięte]39800
PROMOCJA
Przy zakupach powyżej 50zl
Upominek GRATIS.
Przy zakupach powyżej 150zł
Płacisz 50% kosztu dostawy
Przy zakupach powyżej 200zł
DOSTAWA GRATIS.
Promocje nie dotyczą przesyłek za pobraniem!
BIO SYROP Z AGAWY 1200G
Co to jest syrop z agawy?
Syrop z Agawy, w smaku jest zdecydowanie bardziej delikatny od miodu czy syropu klonowego. Najczęściej stosowany jest jako słodzik do napojów energetycznych, herbat itp.
Syrop z Agawy jest o blisko 1,5 razy słodszy od cukru, co oznacza że można go używać w mniejszej ilości, osiągając ten sam poziom słodyczy, o tej samej liczbie kalorii.
Dlaczego warto używać syrop z agawy?
Syrop z Agawy jest zdrowszą alternatywą dla cukru i przez wielu uznawany za najzdrowszą substancję słodzącą na świecie. Zawiera naturalne enzymy, witaminy, składniki mineralne
(w tym wapń i żelazo) oraz błonnik i inulinę. Badania wykazały, że włączenie go do codziennej diety wzmacnia zdrowie, energię oraz system immunologiczny.
Porównując syrop z Agawy z białym cukrem, ma on zdecydowanie niższy indeks glikemiczny, dlatego może być stosowany przez osoby chore na cukrzycę.
Oprócz wzmacniania układu odpornościowego, syrop wpływa na poziom energii, a także wspomaga przy utracie masy ciała w czasie diety.
Jak używać syropu z agawy?
Syrop jest prawie 1,5 razy słodszy od cukru, dlatego należy go dodawać około 30% mniej w celu uzyskania takiej samej słodkości.
Może być również stosowany do wypieków, jednak powoduje on szybsze brązowienie ciasta, dlatego zaleca się zmianę temperatury pieczenia o 15 do 25 stopni.
Syrop z Agawy bardzo łatwo rozpuszcza się w zimnej lub ciepłej wodzie. Dzięki temu jest wygodny w użyciu. Jest to idealny środek słodzący do herbaty, kawy a także gotowania, konserwowania i pieczenia.