Alkohol mogą kupować i odbierać tylko osoby pełnoletnie i trzeźwe. Dostawcy są uprawnieni do potwierdzenia wieku kupującego i jego trzeźwości. W razie wątpliwości mogą nie wydać towaru.
|
Opis przedmiotu
SCHÄFER
BIO - Sok z marchwi i jabłek
250 ml
Ekologiczny sok z marchwi i jabłek
Sugerowany sposób przygotowania:
bez rozcieńczania
lub 1+1 (1 część soku wymieszać z 1 częścią wody).
SKŁAD:
50 % sok z marchwi* 50 % sok jabłkowy*
*Z kontrolowanej, ekologicznej uprawy
Słodzony BIO sokiem jabłkowym, pasteryzowany.
SCHÄFER – SOKI EKOLOGICZNE
Firma Schäfer produkuje soki ekologiczne i niedosładzane już od 20 lat. Myślą przewodnią dla właścicieli wytwórni było i jest hasło
”ma smakować tak jak chciała tego sama natura”.
W ofercie posiadają soki owocowe, warzywne i mieszane. Produkty wytwarzane są tylko i wyłącznie metodami ekologicznymi:
- bez pestycydów,
- bez nawozów sztucznych,
- bez chemicznych konserwantów,
- bez wzmacniaczy smaku i koloru,
- rośliny nie są modyfikowane genetycznie.
- wszystko odbywa się zgodnie z wytycznymi HACCP.
Przetwórstwo owoców oraz warzyw i cały proces produkcji są ściśle monitorowane. Wszystkie proponowane produkty posiadają certyfikaty AUSTRIA BIO-Garantie AT-N-01-BIO.
ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE !
INFORMACJE O PRODUCENCIE
Firma Schäfer produkuje najwyższej jakości soki ekologiczne i niedosładzane już od 20 lat. Myślą przewodnią dla właścicieli wytwórni było i jest hasło: ”ma smakować tak jak chciała tego sama natura”. W ofercie posiadają soki owocowe, warzywne i mieszane. Produkty wytwarzane są tylko i wyłącznie metodami ekologicznymi: - bez pestycydów, - bez nawozów sztucznych, - bez chemicznych konserwantów, - bez wzmacniaczy smaku i koloru, - rośliny nie są modyfikowane genetycznie. - wszystko odbywa się zgodnie z wytycznymi HACCP.
Wszystkie owoce zbierane są w momencie najwyższej dojrzałości i dostarczane do przetwórni. Następnie są mielone na miazgę i mrożone. Produkcja soków odbywa się w systemie 14 dni – są zatem zawsze świeże. Syropy powstają w procesie koncentracji w niskich temperaturach – maksymalnie 35 °C. Dzięki temu zachowane są wszystkie ważne składniki, witaminy i aromaty.
Krótka pasteryzacja soków w wyższej temperaturze jest gwarancją zachowania wszystkich ważnych witamin, mikroelementów oraz aromatów. Za sprawą tego procesu sok zachowuje swoje walory przez 15 miesięcy od daty produkcji.
BIO syropy nie są dosładzane cukrem tylko zagęszczonym sokiem jabłkowym oraz nie zawierają kwasów spożywczych. Kwas jabłkowy znajdujący się w zagęszczonym soku jabłkowym jest naturalnym źródłem kwasowości i cukru. Dzięki temu proponowane przez nas syropy smakują lepiej i są zdrowsze od masowo produkowanych i szeroko dostępnych pseudo syropów.
Przetwórstwo owoców oraz warzyw i cały proces produkcji są ściśle monitorowane. Wszystkie proponowane produkty posiadają certyfikaty AUSTRIA BIO-Garantie AT-N-01-BIO.
|
|
RABATY DLA STAŁYCH KLIENTÓW !!!
DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
KLIKNIJ TUTAJ
|