![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/09afb604.jpg) |
|
E-mail: [zasłonięte]@gmail.com
Tel: 698 [zasłonięte] 222 w godz.10.00-14.00
Skype: miksomania.pl
![](http://images65.fotosik.pl/328/e365bd26ee71d87cmed.jpg)
|
|
![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/4c592f94.jpg) |
|
Koszt przesyłki podany jest zawsze na stronie aukcji.
Wszystkie przedmioty są nowe i pełnowartościowe.
Na zapłatę czekam siedem dni od momentu zakupu.Możliwe formy płatnosci to: bezpośredni przelew na konto,za pośrednictwem PAY-U oraz za pobraniem.
W przypadku braku jakiegokolwiek produktu w magazynie informuję niezwłocznie o tym fakcie i o przybliżonym czasie realizacji .W przypadku niezaakceptowania terminu oczekiwania zwracam pieniądze na konto w ciągu 1 dnia roboczego.
Możliwy jest zwrot zakupionego towaru w terminie14 dni,w nienaruszonym opakowaniu
|
|
![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/d04d602d.jpg) |
|
Numer konta do bezpośredniej wpłaty: 21 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250091 [zasłonięte] 301820 |
|
![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/f8dd3d19.jpg) |
|
Przesyłka Pocztą Polską w ciągu 2-7 dni roboczych. |
|
![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/8addcd0c.jpg) |
Bio Acerola - proszek 100g
Super Acerola to inaczej sproszkowane BIO owoce Aceroli. Produkt jest w 100% naturalnym proszkiem otrzymywanym z organicznych owoców co oznacza, że nie zawiera żadnych barwników, wypełniaczy, konserwantów i innych niezdrowych substancji. W Ameryce Południowej jest również znana jako „wiśnia z Barbadosu”.
Sposób użycia: Nie zaleca się spożywania więcej niż 5g dziennie. Jedną łyżeczkę wymieszać z mlekiem, jogurtem lub sokiem. Można dodać do płatków, deserów i sałatek
Składniki:100% zmielone BIO owoce Aceroli
Acerola jest owocem najbogatszym w witaminę C. Zawierają do 4,5% witaminy C (czyli 4500 mg na 100 g owocu), a więc prawie 100 razy więcej niż w owocach cytrusowych i ponad 10 razy więcej niż w porzeczce czarnej. Jeden lub dwa owoce aceroli, zależnie o wielkości i zawartości kwasu askorbinowego, zapewniają rekomendowaną dzienną dawkę witaminy C. Najwięcej kwasu askorbinowego mają owoce 15 dniowe, gdy dojrzeją, zawartość witaminy C spada o 40%. Drzewa rosnące w cieniu mają mniej witaminy C w owocach. Znaczenie ma także pora roku czy rejon uprawy. Poza tym w owocach występuje znaczna ilość prowitaminy A oraz tiamina (witamina B1), ryboflawina (witamina B2), niacyna (Witamina PP), wapń, fosfor i żelazo. WITAMINA C z aceroli: - Wzmacnia budowę naczyń krwionośnych, mięśni, ścięgien i układu kostno-stawowego - Zwiększa odporność organizmu na choroby - Łagodzi objawy infekcji bakteryjnych i wirusowych - Ma zastosowanie w leczeniu stanów zapalnych i w okresie rekonwalescencji - Uzupełnia niedobory w stanach zwiększonego zapotrzebowania, zwłaszcza przy dużych wysiłkach fizycznych - poprawia sprawność - Chroni przed skutkami stresu - Skraca czas trwania przeziębienia czy zakażenia, aktywizuje system imunologiczny, czyli pobudza wzrost komórek odpornościowych - Obniża ryzyko powstania alergii, zmniejsza odczyn alergiczny, ponieważ osłabia działanie histaminy - Jest antyutleniaczem, zwalcza wolne rodniki, chroni przed zmianami nowotworowymi, łagodzi niepożądane skutki radioterapii - Oddziałuje korzystnie na wzrok, hamuje rozwój zaćmy - Ułatwia pokonywanie stresu, depresji, umożliwia koncentrację - Pomaga dzieciom w okresie intensywnego wzrostu Zalecenia do stosowania: Preparat jest szczególnie wskazany: · w okresie osłabienia odporności organizmu · w przypadku słabych, podatnych na pękanie naczyń krwionośnych · w celu ochrony przed niekorzystnym działaniem wolnych rodników · u osób ze zwiększonym zapotrzebowaniu na witaminę C (np. osoby palące papierosy, mieszkające w dużych miastach, w podeszłym wieku, narażone na stres). .
.
.
|
|
![](http://i1249.photobucket.com/albums/hh514/miksomania/36/119a2e80.jpg)
|