Kontakt
Czynne:
tel. 228
[zasłonięte]064
fax. 228
[zasłonięte]841
e-mail
[zasłonięte]@texpert.pl
Zapraszamy do odbioru osobistego w naszym sklepie:
ul. Powsińska 36
02-903 Warszawa
Okolice Sadyba Best Mall.
Zobacz na mapiewww.texpert.pl
Płatności
1. Wpłata na konto
86 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0430000 [zasłonięte] 050214
Texpert Marek Czarniawski
ul. Powsińska 36, 02-903 Warszawa
2. Odbiór osobisty - 0zł
Formy Płatności
- Przelew
- Gotówka
- Karta płatnicza
Po wcześniejszym ustaleniu telefonicznym lub mailowym
Wysyłka
Informacje
Wystawiamy Faktury VAT
Wysyłka do 48h
Witamy na aukcji sklepu TEXPERT
Przedmiotem aukcji jest:
Biały smar nabój 400g - Kleen-flo W-wa Texpert Kleen-flo 909
White Grease
Jest to smar wysokiej klasy. Preparat charakteryzuje się znakomitą trwałością mechaniczną, dzięki czemu bez szkody wytrzymuje pracę w wysokiej temperaturze, jaka panuje w łożyskach kół. Jest on również odporny na działanie wody, co pozwala na stosowanie go do smarowania łożysk kół przyczep do transportu łodzi, które bywają często zanurzone w słodkiej lub słonej wodzie.
Innymi zaletami tego produktu są: jego wyśmienite właściwości antykorozyjne, powstrzymujące tworzenie się rdzy w samych łożyskach oraz specjalny, biały dodatek, dzięki któremu smar jest w stanie podołać znacznie większym obciążeniach, niż zwykłe białe smary łożyskowe.
ZASTOSOWANIE
Preparatu należy używać w celu zmniejszenia tarcia. Tarcie jest zwykle definiowane jako siła przeciwdziałająca ruchowi poślizgowemu. W wyniku nadmiernego tarcia zwiększa się zużycie materiału i o ile łożyska nie są efektywnie smarowane, kosztowne, mechaniczne części urządzenia mogą w krótkim czasie zamienić się w złom.
DZIAŁANIE / SPOSÓB UŻYCIA
NABÓJ - ładowany do smarownicy. Jest to wygodny, ekonomiczny i czysty sposób wprowadzenia smaru do łożysk kół i innych miejsc wymagających smarowania
<
SPRAWDŹ NASZE INNE AUKCJE W OFERCIE:
OLEJE AKUMULATOR CHEMIA FILTRY
Jeżeli produktu, którego szukasz nie ma na naszych aukcjach skontaktuj się z nami a wystawimy go dla Ciebie!!!
Zakaz kopiowania jakichkolwiek elementów tej strony
|