Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Biały ser do grillowania halloumi 225 g

10-09-2014, 14:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.90 zł     
Użytkownik www_deco-dom_com
numer aukcji: 4504941992
Miejscowość Droszków
Wyświetleń: 45   
Koniec: 10-09-2014 13:30:40
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Doğal Marta Türksezer
ul.Klonowa 7
66-003 Droszków
(koło Zielonej Góry)

tel. 697 [zasłonięte] 863
Przelew bankowy na konto Alior Bank S.A.

43 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 506625

Do każdego zakupu wystawiamy paragon lub na życzenie fakturę VAT
Kurier Poczty Polskiej
List polecony ekonomiczny
List polecony priorytetowy
Za pobraniem
14,00 zł
9,50 zł
11,50 zł
16,00 zł
Odbiór osobisty po przedpłacie:
Zielona Góra
SER DO GRILLOWANIA
MARKA BAKTAT
CENA 14,90 ZŁ

GWARANTUJEMY 100% JAKOŚCI

100% NATURALNY

ORYGINALNY TURECKI PRODUKT

Poczuj się jak w oriencie!


 

Wyśmienity ser solankowy halloumi znanej marki Baktat. Jest to ser półtwardy, ma subtelnie słodko-słony smak, elastyczną konsystencję, przypomina nieco ser mozzarella.

 

 

Produkowany według oryginalnej tureckiej receptury.

 

Zawartość tłuszczu: 43%

Skład: mleko krowie pasteryzowane, sól, naturalne kultury bakterii, podpuszczka

 

Waga netto: 225 g
Termin przydatności: 18.01.2015

Polecamy jako dodatek do sałatek, na ciepłe tosty. Doskonały do pieczenia i grillowania, zachowuje swój kształt.

 

www_deco-dom_com

Na patelni - Ser położyć na rozgrzaną patelnię, piec na złoty kolor przez 3-4 min. na każdej ze stron
Na grillu - według życzenia można lekko skropić oliwą z oliwek, każdą ze stron grillować na złoty kolor przez 3-4 min.
Szybko i prosto
Grillować na złoty kolor każdą ze stron i podawać z cytryną i sałatką z rukoli

Szaszłyki z grillowanego sera
Olej, 1 łyżeczkę soku z cytryny z dodatkiem szczypty czarnego pieprzu włożyć do szklanej misy, dodać posiekany ząbek czosnku, tymianek, oregano i rozmaryn. Ser, paprykę i cebulę pokroić w kostkę o wielkości ok. 2cm. Ser, paprykę i cebulę razem z 4 pieczarkami włożyć do marynaty i zostawić na min. 4 godziny w lodówce. Ser, paprykę, pieczarki i cebulę wbić na patyczki, ułożyć na ruszt, grillować ok. 8min polewając marynatą.

Smacznego!

Zobacz inne moje aukcje (www_deco-dom_com):
© UltraPanel