Kontakt ze sklepem Mail: [zasłonięte]@wypiekarnia.pl Telefon:[zasłonięte]666 33 03 Osobisty/listowy: Wypiekarnia 41-209 Sosnowiec ul. Prosta 2
Zakupy z kilku aukcji wysyłamy jedną paczką, koszty ponosi się 1 raz. Przesyłki wysyłamy od poniedziałku do piątku: - pocztą polską (zawsze priorytetem), - firmą kurierską, - odbiór osobisty.
Wypiekarnia ul Prosta 2 Sosnowiec pn-pt w godź 8-16, Koszty wysyłki pocztą przy wpłacie na konto: 0-0,49 kg - 7zł 0,5- 0,9 kg - 10zł 1-2 kg - 13zł pow 2 kg - 18zł Wysyłka pocztą za pobraniem: do 0,9 kg - 16zł 1-2kg - 18zł pow 2 kg - 22zł Wysyłka kurierem przy wpłacie na konto - 19zł Wysyłka kurierem za pobraniem - 24zł
|
|
SKLEP WYPIEKARNIA POWSTAŁ Z PASJI PIECZENIA.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW DOMOWYCH WYPIEKÓW.
CHCEMY PAŃSTWU ZAOFEROWAĆ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE CZĘSTO DOSTĘPNE TYLKO DLA CUKIERNIKÓW.
PONIEWAŻ SAMI RÓWNIEŻ WYKONUJEMY TORTY ARTYSTYCZNE ORAZ DEKORACJE CUKIERNICZE-PRODUKTY PRZEZ NAS OFEROWANE SĄ SPRAWDZONE.
POSIADAMY SKLEP STACJONARNY, W KTÓRYM MOŻNA ODEBRAĆ PRODUKTY,
ZAKUPY Z KILKU AUKCJI SĄ WYSYŁANE JEDNĄ PRZESYŁKĄ
BIAŁKO W PROSZKU
Białko pieniste w proszku można stosować jak świeże białko jaja, jest jednak bezpieczne (pasteryzowane) i łatwe do odmierzenia: wystarczy rozpuścić w wodzie odpowiednią ilość proszku aby uzyskać ilość białka podaną w przepisie.
Białko w proszku pasteryzowane to bezpieczna i wygodna alternatywa dla świeżych białek kurzych. Dzięki pasteryzacji zostało wyeliminowane ryzyko salmonelli, a proszkowa postać ułatwia przechowywanie oraz dozowanie. Wystarczy odważoną ilość białko rozpuścić w odpowiedniej ilości wody i po chwili mamy produkt gotowy do użycia.
Należy rozpuścić 1 jednostkę wagową proszku w 7 jednostkach wagowych wody.
Ponadto jeśli potrzebujemy białka do lukru królewskiego lub bezy- odpada problem z pozostającymi żółtkami.
100 gram proszku odpowiada białku z około 21-22 jaj kurzych o wadze 60g.
opakowanie 100 gram
W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ O MAIL
|