Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BIAŁKO W PROSZKU - PASTERYZOWANE 100 GRAM

25-01-2012, 19:35
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 9.90 zł     
Użytkownik wypiekarnia
numer aukcji: 2073293873
Miejscowość Sosnowiec
Wyświetleń: 7   
Koniec: 25-01-2012 19:35:32
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wypiekarnia.pl

logo
q

Kontakt ze sklepem
Mail: [zasłonięte]@wypiekarnia.pl
Telefon:[zasłonięte]666 33 03

Osobisty/listowy:
Wypiekarnia
41-209 Sosnowiec ul. Prosta 2

q

Zakupy z kilku aukcji wysyłamy jedną paczką, koszty ponosi się
1 raz.


Przesyłki wysyłamy od poniedziałku
do piątku
:
- pocztą polską (zawsze priorytetem),
- firmą kurierską,
- odbiór osobisty.

Wypiekarnia
ul Prosta 2 Sosnowiec
pn-pt w godź 8-16,

Koszty wysyłki pocztą
przy wpłacie na konto
:
0-0,49 kg - 7zł
0,5- 0,9 kg - 10zł
1-2 kg - 13zł
pow 2 kg - 18zł

Wysyłka pocztą za pobraniem:
do 0,9 kg - 16zł
1-2kg - 18zł
pow 2 kg - 22zł

Wysyłka kurierem
przy wpłacie na konto
- 19zł

Wysyłka kurierem
za pobraniem
- 24zł

SKLEP WYPIEKARNIA POWSTAŁ Z PASJI PIECZENIA.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH MIŁOŚNIKÓW DOMOWYCH WYPIEKÓW.

CHCEMY PAŃSTWU ZAOFEROWAĆ ARTYKUŁY SPOŻYWCZE CZĘSTO DOSTĘPNE TYLKO DLA CUKIERNIKÓW.

PONIEWAŻ SAMI RÓWNIEŻ WYKONUJEMY TORTY ARTYSTYCZNE ORAZ DEKORACJE CUKIERNICZE-PRODUKTY PRZEZ NAS OFEROWANE SĄ SPRAWDZONE.

POSIADAMY SKLEP STACJONARNY, W KTÓRYM MOŻNA ODEBRAĆ PRODUKTY,

ZAKUPY Z KILKU AUKCJI SĄ WYSYŁANE JEDNĄ PRZESYŁKĄ

BIAŁKO W PROSZKU



Białko pieniste w proszku można stosować jak świeże białko jaja, jest jednak bezpieczne (pasteryzowane) i łatwe do odmierzenia: wystarczy rozpuścić w wodzie odpowiednią ilość proszku aby uzyskać ilość białka podaną w przepisie.

Białko w proszku pasteryzowane to bezpieczna i wygodna alternatywa dla świeżych białek kurzych.
Dzięki pasteryzacji zostało wyeliminowane ryzyko salmonelli, a proszkowa postać ułatwia przechowywanie oraz dozowanie. Wystarczy odważoną ilość białko rozpuścić w odpowiedniej ilości wody i po chwili mamy produkt gotowy do użycia.

Należy rozpuścić 1 jednostkę wagową proszku w 7 jednostkach wagowych wody.

Ponadto jeśli potrzebujemy białka do lukru królewskiego lub bezy- odpada problem z pozostającymi żółtkami.

100 gram proszku odpowiada białku z około 21-22 jaj kurzych o wadze 60g.

opakowanie 100 gram








W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ O MAIL

foot