Charakterystyka:
Cooking Spray - beztłuszczowy olej do smażenia.
Bezkaloryczny preparat do smażenia w sprayu.
Zastosowanie: do smażenia mięs, ryb, jajek, grilowania.
Porównanie z innymi tłuszczami kulinarnymi:
Tłuszcz (g)
B&J Cooking Spray Masło/Margaryna 11,5g
Olej 13,6g
Kalorie
B&J Cooking Spray 7
Masło/Margaryna 104
Olej 122
Ilość w porcji :
Tłuszcz 0 g
Tłuszcze nasycone 0 g
Cholesterol 0 mg
Sód 0 mg
Węglowodany 0 g
Proteiny 0 g
Sposób użycia: rozpylać około 1 sekundę na zimną patelnię lub inne naczynie z odległości ok. 15 cm. Można spryskać produkt surowy i obtoczyć go w przyprawach. Przed użyciem wstrząsnąć.
WAŻNE! Strumień musi być rozpylany w tej samej linii, w której znajduje się czerwony punkt u góry puszki.
Środki ostrożności: używać tylko wg wskazówek. Nie używać blisko otwartego ognia, nie pryskać bezpośrednio do piekarnika, trzymać w miejscu niedostępnym dla dzieci.
Zobacz też:
Uwagi:
Suplement diety / Dietetyczny środek specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla sportowców.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Najlepiej spożyć przed końcem: data na spodzie lub boku opakowania (min. 3 miesiące przydatności do spożycia).
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.
Zdjęcia przedmiotów prezentowane na aukcji są dostarczone przez producenta, w związku z tym zdjęcie może nie prezentować rzeczywistego wyglądu towaru, w wyjątkowych przypadkach, może się różnić formą opakowania.
UWAGA - kopiowanie oraz rozpowrzechnianie opisów produktów zamieszczonych w sklepie BODYPAK.PL jest zabronione! Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)