e-mail: [zasłonięte]@centrumnozy.pl
AVA Trade ul.Dmowskiego 2/30 76-200 Słupsk NIP 842[zasłonięte]9772
nr konta AliorBank: 10 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 838052
nr konta mBank:
71 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 730797
Wszystkie oferowane przez nas produkty są nowe i najwyższej jakości. Posiadają pełną gwarancję producenta.
W przypadku niezadowolenia z zakupu zapewniamy możliwość zwrotu lub wymiany towaru na inny.
Wszystkie ceny podane na aukcjach są cenami brutto (zawierają podatek VAT).
Do każdego produktu wystawiamy dowód zakupu - paragon lub fakturę VAT.
Przesyłki wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej lub firmy kurierskiej.
Przesyłki wysyłamy w ciągu 1-5 dni roboczych od zaksięgowania wpłaty lub po potwierdzeniu wysyłki za pobraniem.
W większości przypadków wysyłki zostają wysłane w ciągu jednego dnia roboczego.
Wymiar podany w opisie aukcji dotyczy długości ostrza noża.
Producent:BergHOFF
Kod produktu:[zasłonięte]13071
Zestaw obejmuje: - Nóż szefa kuchni 20cm, - Nóż do pieczywa 20cm, - Nóż do mięsa 20cm, - Nóż uniwersalny 12cm, - Nóż do obierania 8cm, - Nożyce do drobiu 25cm - Blok drewniany.
Wykończenie: satyna, Rączki z kutej stali nierdzewnej oraz ABS (włókna syntetycznego), mocowane za pomocą 3 nitów, Ostrze: wysokiej jakości stal nierdzewna (x30Cr14).
Zalecane mycie ręczne
Noże wykonane są ze stali nierdzewnej (X30Cr14), ergonomiczne uchwyty służą wygodnemu, bezpiecznemu trzymaniu,
rączka zawiera dodatkową metalową przeciwwagę, stwarzając doskonałą równowagę między ostrzem i uchwytem
Stylowy drewniany blok z podłożem antypoślizgowym.
Każde ostrze zostało ręcznie naostrzone i wyposażone w etykietę jakości, noże nie sprawiają trudności w ostrzeniu,
przy zachowaniu właściwej dbałości, noże nie rdzewieją i nie przebarwiają się.
Cały komplet zapakowany jest w kolorowe pudełko dekoracyjne.
Ponieważ naszym priorytetem jest jakość oferujemy wyłącznie artykuły renomowanych firm, takich jak: Dick, Giesser Messer, Sanelli, Polkars, Victorinox, Stalgast, Fiskars, Beta.
|