Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Belgijskie masło kakaowe do smażenia Callebaut HIT

01-05-2015, 9:01
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 49.90 zł     
Użytkownik WWW_SOTI_PL
numer aukcji: 5272738944
Miejscowość Piekary Śląskie
Zostało sztuk: 6    Wyświetleń: 20   
Koniec: 01-05-2015 09:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

NOWOŚĆ NA RYNKU!
Masło kakaowe Callebaut Mycryo

opakowanie 600 gram / tylko 49,90 zł
Mycryo to 100% masła kakaowego w postaci proszku. Jest to szlachetny tłuszcz - idealny do smażenia mięsa, ryb, warzyw, a nawet najbardziej delikatnych produktów, takich jak małże. Świetnie sprawdza się jako dodatek do ciast, w których wymagany jest tłuszcz.

 

Właściwości masła kakaowego Mycryo:

 

  • 100% masło kakaowe, naturalnego pochodzenia
  • odporne na wysokie temperatury (do 200 °C)
  • występuje w postaci proszku - bardzo wygodne dozowanie
  • daje lepsze i zdrowsze wyniki smażenia niż inne tłuszcze, takie jak oliwa z oliwek lub masło
  • wymieszane przyprawy (sól, pieprz, zioła, bułka tarta) z Mycryo z dużym wyprzedzeniem świetnie się połączą, a smaki przenikną się głębiej
  • Mycryo chroni składniki przed utratą naturalnych soków przechowywanych wewnątrz produktów
  • czyszczenie jest zmniejszona do minimum: nie ma odprysków podczas smażenia, ponadto nie ma prawie żadnych pozostałości na patelni

 

 

 

Jedz zdrowo!
Mycyro jest w 100% naturalnym tłuszczem roślinnym, który ma neutralny wpływ na poziom cholesterolu. Korzystanie z Mycyro znacznie zmniejsza zawartość kalorii pochodzących z tłuszczu do smażenia od 50% do 70%, w porównaniu z innymi tłuszczami do smażenia. Mycyro przyczynia się do lżejszej i zdrowej kuchni, niskiej w tłuszcz.
Naturalny smak
Mycyro jest bezwonne i ma zupełnie neutralny smak. Innymi słowy, smażenie z Mycyro nie maskuje naturalnych, świeżych smaków składników, w przeciwieństwie do masła, mleka lub oliwy z oliwek. Wręcz przeciwnie, ujawnia ich autentyczny i naturalny smak lepiej niż jakikolwiek inny tłuszcz do smażenia. neutralny wpływ na poziom cholesterolu
Bezkonkurencyjna soczystość
Obtoczone w Mycryo produkty otoczone są cienką, nieprzepuszczalną powłoką. Przechowywane w lodówce zachowują swoje właściwości oraz nie pochłaniają innych zapachów.
Podczas smażenia Mycyro natychmiast tworzy ochronną skórkę wokół składników i utrzymuje wszystkie soki tam gdzie ich miejsce. Różnica jest niesamowita - nawet smażąc warzywa, które łatwo tracą wilgotność.
Ze względu na swoje zdolności żaroodporne, Mycyro pozwala na szybkie uszczelnienie nawet najbardziej delikatne tekstury - bez przyklejania się do patelni, bez kruszenia w kawałki. Mycyro gwarantuje doskonałe wyniki nawet przy smażeniu ryby, foie gras, skorupiaków lub miękkie warzywa.
Jak używać masła kakaowego:
  • wysyp odpowiednią ilość Mycryo na talerzyk (do masła kakaowego możesz dodać przyprawy)
  • kawałek mięsa, ryby dociśnij do masła Mycryo, aby było dobrze obtoczone w proszku
  • mięso smażymy na suchej, gorącej patelni, bez dodatku innych tłuszczów
  • upieczona potrawa jest gotowa do spożycia

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

 

galeria ebay