Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Belgijskie masło kakaowe do smażenia Callebaut HIT

30-01-2014, 12:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 49.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 49.90 zł     
Użytkownik WWW_SOTI_PL
numer aukcji: 3888991701
Miejscowość Bobrowniki
Licytowało: 1    Wyświetleń: 52   
Koniec: 30-01-2014 12:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki
NIP: 498[zasłonięte]014-41
REGON: 240[zasłonięte]043

wpis do EDG: 9595/2006

E-mail: [zasłonięte]@soti.pl

Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30

Telefon komórkowy: 510-[zasłonięte]-324

Pracujemy od poniedziałku do piątku
w godzinach: 9.00 - 17.00



Polecamy wysyłkę kurierem GLS!
(Paczki do 30kg)

Kurier przelew: 16,50 zł

Kurier pobranie: 22,00 zł



Wysyłka Pocztą Polską:

Paczka pocztowa priorytetowa 10,50 zł

Poczta Polska pobranie: 13,50 zł



Odbiór paczki w punkcie:

Przesyłka Standard: 8 zł

Przesyłka Pobranie: 11 zł

KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ


Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach

Zobacz mapę dojazdu

Numer konta bankowego:

Alior Bank:

18 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 392279

Dane do przelewu:

SOTI
ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki



Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".

Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.

Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".



 

Panelealle galeria zobacz także



NOWOŚĆ NA RYNKU!

Masło kakaowe Callebaut Mycryo

opakowanie 600 gram / tylko 49,90 zł


Mycryo to 100% masła kakaowego w postaci proszku. Jest to szlachetny tłuszcz - idealny do smażenia mięsa, ryb, warzyw, a nawet najbardziej delikatnych produktów, takich jak małże. Świetnie sprawdza się jako dodatek do ciast, w których wymagany jest tłuszcz.
Data ważności: 25.03.2014

 

  • 100% masło kakaowe, naturalnego pochodzenia
  • odporne na wysokie temperatury (do 200 °C)
  • występuje w postaci proszku - bardzo wygodne dozowanie
  • daje lepsze i zdrowsze wyniki smażenia niż inne tłuszcze, takie jak oliwa z oliwek lub masło
  • wymieszane przyprawy (sól, pieprz, zioła, bułka tarta) z Mycryo z dużym wyprzedzeniem świetnie się połączą, a smaki przenikną się głębiej
  • Mycryo chroni składniki przed utratą naturalnych soków przechowywanych wewnątrz produktów
  • czyszczenie jest zmniejszona do minimum: nie ma odprysków podczas smażenia, ponadto nie ma prawie żadnych pozostałości na patelni

 
Jedz zdrowo!
Mycyro jest w 100% naturalnym tłuszczem roślinnym, który ma neutralny wpływ na poziom cholesterolu. Korzystanie z Mycyro znacznie zmniejsza zawartość kalorii pochodzących z tłuszczu do smażenia od 50% do 70%, w porównaniu z innymi tłuszczami do smażenia. Mycyro przyczynia się do lżejszej i zdrowej kuchni, niskiej w tłuszcz.
 

Naturalny smak

Mycyro jest bezwonne i ma zupełnie neutralny smak. Innymi słowy, smażenie z Mycyro nie maskuje naturalnych, świeżych smaków składników, w przeciwieństwie do masła, mleka lub oliwy z oliwek. Wręcz przeciwnie, ujawnia ich autentyczny i naturalny smak lepiej niż jakikolwiek inny tłuszcz do smażenia. neutralny wpływ na poziom cholesterolu

 
Bezkonkurencyjna soczystość

Obtoczone w Mycryo produkty otoczone są cienką, nieprzepuszczalną powłoką.
Przechowywane w lodówce zachowują swoje właściwości oraz nie pochłaniają innych zapachów.
 

Podczas smażenia Mycyro natychmiast tworzy ochronną skórkę wokół składników i utrzymuje wszystkie soki tam gdzie ich miejsce. Różnica jest niesamowita - nawet smażąc warzywa, które łatwo tracą wilgotność.
 

 
Ze względu na swoje zdolności żaroodporne, Mycyro pozwala na szybkie uszczelnienie nawet najbardziej delikatne tekstury - bez przyklejania się do patelni, bez kruszenia w kawałki. Mycyro gwarantuje doskonałe wyniki nawet przy smażeniu ryby, foie gras, skorupiaków lub miękkie warzywa.
 

 
Jak używać masła kakaowego:
  • wysyp odpowiednią ilość Mycryo na talerzyk (do masła kakaowego możesz dodać przyprawy)
  • kawałek mięsa, ryby dociśnij do masła Mycryo, aby było dobrze obtoczone w proszku
  • mięso smażymy na suchej, gorącej patelni, bez dodatku innych tłuszczów
  • upieczona potrawa jest gotowa do spożycia

 


Jedz smacznie i zdrowo - z masłem kakaowym Mycryo to możliwe!