Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao z cytryną i imbirem – Złote cytryny delikatnie otulone imbirem, tańczą wokół kubków smakowych. Połączenie tych składników tworzy wspaniałą czekoladę, która rozpływa się w ustach.
Naturalnie cudowne, cudownie naturalne Tohi: „Naszym celem jest dążenie do doskonałości w smaku odwołując się do tradycji Belgijskiej czekolady. Wybieramy to co najlepsze w naturze aby osiągnąć przyjemność w jej najczystszej postaci, czerpiąc inspiracje z organicznych i pochodzących ze sprawiedliwego handlu składników”
Tohi narodziła się z entuzjazmu niewielkiej grupy miłośników czekolady, gotowych wspierać współczesny, alternatywny styl życia polegający na poszukiwaniu niepowtarzalnych smaków.
Tohi Jest pragnieniem prostoty i wspólnego zamiłowania do czekolady Jest wyrazem przyjemności czerpanej z podróżowania i odkrywania Jest połączeniem wyjątkowych zapachów, smaków i konsystencji Jest pasją wynikającą z dzielenia się kulinarnymi doznaniami i doświadczeniami.
Tohi zabiera nas w świat prawdziwej, organicznej czekolady o czystych i naturalnych smakach. Podróżując po świecie w poszukiwaniu subtelnych i mało znanych smaków, twórcy Tohi sięgnęli po połączenie tradycji i współczesnych innowacji.
Natura jest naszą inspiracją. Chcemy w pełni wykorzystać jej bogactwo.
Postawa etyczna jest fundamentem naszej marki, którą stworzyliśmy z pasją, radością i wielkodusznością, czerpiąc wiedzę i doświadczenie z Dolfin. Powstanie nowej organicznej marki zgodnej z zasadami sprawiedliwego handlu było oczywistym następstwem stosowanej już w Dolfin sztuki mieszania całkowicie naturalnych składników z tradycyjną belgijską czekoladą.
Tohi jest marką społecznie odpowiedzialną, szanującą środowisko i pracę w całym łańcuchu produkcyjnym. Składniki czekolady posiadają certyfikat produktów ekologicznych oraz sprawiedliwego handlu. Opakowania zrobione są z tworzywa naturalnego i nadają się do recyklingu.
Tohi łączy w sobie ideę dobra, integralności i piękna.
Dobro wiąże się z tym, że czekolada jest przede wszystkim synonimem przyjemności, ukrytej w zapachach tego świata i zaskakujących mieszankach. Ponadto Tohi poszukuje doskonałości w żywności gwarantującej dobre samopoczucie. Sięgając po egzotyczne przyprawy, skórki owocowe, suszone owoce i klasykę smaku twórcy czekolady pracują nad nowymi subtelnymi i niepowtarzalnymi mieszankami. Daj się uwieść gorzkiej i mlecznej czekoladzie o wyjątkowych ostrych i słodkich smakach wzbogaconych naturalnymi dodatkami wysokiej jakości.
Dążenie do Integralności. Fundacja Max Havelaar gwarantuje organiczność naszych produktów. Ponadto dowodem naszej ekologicznie odpowiedzialnej postawy są zarówno opakowania pochodzące z lasów nienaruszających równowagi ekologicznej, jak i neutralność węglowa. Tohi to czekolada, którą można smakować z dumą.
Refleksyjne Piękno. Unikalna czekolada zasługuje na wyjątkowe opakowanie. Opakowania Tohi są żywe, jasne i tradycyjne. Naturalnie cudowne, cudownie naturalne.
Na tej aukcji organiczna gorzka czekolada 74 % kakao z cytryną i imbirem. Złote cytryny delikatnie otulone imbirem, tańczą wokół kubków smakowych. Połączenie tych składników tworzy wspaniałą czekoladę, która rozpływa się w ustach.
Na naszych aukcjach pozostałe smaki:
- Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao - Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao z morelami i migdałami - Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao i solone migdały - Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao i herbatą Earl Grey - Organiczna gorzka czekolada 74 % kakao z orzechami laskowymi i kawą - Organiczna gorzka czekolada 88 % kakao - Organiczna mleczna czekolada - Organiczna mleczna czekolada z cynamonem - Organiczna mleczna czekolada z jabłkiem i cynamonem - Organiczna mleczna czekolada z karmelem z solonego masła
|