Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Belgijska czekolada DESEROWA do fontann fondue 1kg

21-03-2012, 13:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 41.40 zł      Najwyzsza cena licytacji: 41.40 zł     
Użytkownik WWW_SOTI_PL
numer aukcji: 2195813503
Miejscowość Bobrowniki
Kupiono sztuk: 3    Zostało sztuk: 97    Licytowało: 3    Wyświetleń: 62   
Koniec: 23-03-2012 17:08:01
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki
NIP: 498[zasłonięte]014-41
REGON: 240[zasłonięte]043

wpis do EDG: 9595/2006

E-mail: [zasłonięte]@soti.pl

Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30

Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499
lub: 510-[zasłonięte]-324

Pracujemy od poniedziałku do piątku
w godzinach: 9.00 - 17.00



Polecamy wysyłkę kurierem GLS!
(Paczki do 30kg)

Kurier przelew: 16,50 zł

Kurier pobranie: 22,00 zł



Wysyłka Pocztą Polską:

Wpłata na konto:

1opak - paczka priorytetowa 8,50 zł

2 opak - paczka priorytetowa 9,50 zł

3-10 opak - paczka priorytetowa 10,50 zł

Pobranie:

1 opak - pobranie priorytet 11,00 zł

2 opak - pobranie priorytet 12,00 zł

3-10 opak - pobranie priorytet 13,00 zł

.....

.....

Odbiór paczki w punkcie:

Przesyłka Standard:

1 opak - E-przesyłka 6,50 zł

2 opak - E-przesyłka 7,50 zł

3-10 opak - E-przesyłka 8,50 zł

Przesyłka Pobranie:

1opak - E-przesyłka pobranie 9,00 zł

2 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł

3-10 opak -E przesyłka pobranie 11,00 zł

.....

KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ


Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach

Zobacz mapę dojazdu

Numer konta bankowego:

Bank Zachodni WBK:

41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089

Dane do przelewu:

SOTI
ul. Koszarowa 2
42-583 Bobrowniki

 

 



Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".

Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.

Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".

 

 



 

Panelealle galeria zobacz także




Czekolada deserowa Barry Callebaut do fontann i fondue
.....
opakowanie 1 kg: 41,40 zł
....
.....
Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją. Specjalnie przygotowana belgijska czekolada firmy Barry Callebaut do fontann czekoladowych oraz fondue.


Zawartość miazgi kakaowej 56,9 %


  • JAKOŚĆ I WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI - czekolady Barry Callebaut to najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz odpowiednią idealną konsystencję do fontanny czekoladowej

 

  • SUPER PŁYNNOŚĆ - dzięki odpowiedniej zawartości masła kakaowego (56,9%) czekolada Barry Callebaut w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę - nie musisz upłynniać czekolady olejem

 

  • ŁATWOŚĆ DOZOWANIA I ROZPUSZCZANIA - czekolada występuje w małych kaletach, których dozowanie i rozpuszczanie jest niezwykle szybkie i łatwe

 

  • SKŁAD: Min kakao 56,9%, Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia

 

  • WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g produktu: wartość energetyczna 572 kcal / 2.393 kJ, zawartość ogólna białka 4,6 g, węglowodany przyswajalne 42,9 g, zawartość ogólna tłuszczu 40,6 g

 


Tak wyjątkowe czekolady o typowym dla Callebaut'a smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie.


Zastosowanie czekolady:
  • specjalnie opracowana do fontanny czekoladowej
  • idealna do czekoladowego fondue
  • świetnie sprawdza się do dekoracji ciast i deserów
  • można ją wykorzystać do robienia pralinek oraz czekoladek

 

 



Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne worki:
  • wykonany z aluminium - zapewnia trwałość, duża wytrzymałość opakowania
  • worek typu doypack - można postawić w pozycji pionowej
  • atest PZH - dopuszczone do kontaktu z żywności
  • strunowe zamknięcie  - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
  • nieprzezroczystość i wysoka barierowość - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
......
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.

Czekoladę można rozpuszczać bezpośrednio w fontannie, albo w mikrofalówce lub za pomocą kąpieli wodnej. Na każdym opakowaniu naklejka z instrukcją rozpuszczania!
.......
.....
PROMOCJA
Do każdej przesyłki dodajemy TRZY GRATISY:
....
.....
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia
Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe smakach drinki.




GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow
Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdej przesyłki.
Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.



GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad
Do każdej przesyłki otrzymują Państwo GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.


....
....
......
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.


Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.

Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.



Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
....
....
.....