ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Czekolada deserowa Barry Callebaut do fontann i fondue
opakowanie 1 kg / 38,90 zł
Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją. Specjalnie przygotowana belgijska czekolada firmy Barry Callebaut do fontann czekoladowych oraz fondue.
Zawartość miazgi kakaowej 56,9 %
- JAKOŚĆ I WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI - czekolady Barry Callebaut to najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz odpowiednią idealną konsystencję do fontanny czekoladowej
- SUPER PŁYNNOŚĆ - dzięki odpowiedniej zawartości masła kakaowego (56,9%) czekolada Barry Callebaut w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę - nie musisz upłynniać czekolady olejem
- ŁATWOŚĆ DOZOWANIA I ROZPUSZCZANIA - czekolada występuje w małych kaletach, których dozowanie i rozpuszczanie jest niezwykle szybkie i łatwe
- SKŁAD: Min kakao 56,9%, Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia
- WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g produktu: wartość energetyczna 572 kcal / 2.393 kJ, zawartość ogólna białka 4,6 g, węglowodany przyswajalne 42,9 g, zawartość ogólna tłuszczu 40,6 g
Tak wyjątkowe czekolady o typowym dla Callebaut'a smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie.
Zastosowanie czekolady:
- specjalnie opracowana do fontanny czekoladowej
- idealna do czekoladowego fondue
- świetnie sprawdza się do dekoracji ciast i deserów
- można ją wykorzystać do robienia pralinek oraz czekoladek
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne strunowe worki przystosowane do kontaktu z żywnością!
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość
- worek typu doypack - worek można postawić w pozycji stojącej
- przystosowane do kontaktu z żywnością - atest PZH
- strunowe zamknięcie zip - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- brak dostępu światła - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.
Czekoladę można rozpuszczać bezpośrednio w fontannie, albo w mikrofalówce lub za pomocą kąpieli wodnej. Na każdym opakowaniu naklejka z instrukcją rozpuszczania!
PROMOCJA Do każdego zakupu dodajemy TRZY GRATISY:
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe smakach drinki.
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdego zakupionego opakowania czekolady. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad Do każdego zakupu otrzymują Państwo GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.
|
|