ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00

Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle 
|
|
|
|

Czekolada deserowa Barry Callebaut do fontann i fondue
opakowanie 500g / 21,40 zł
cena za 1kg 42,80 zł/brutto

Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją. Specjalnie przygotowana belgijska czekolada firmy Barry Callebaut do fontann czekoladowych oraz fondue.
Zawartość miazgi kakaowej 56,9 %
- JAKOŚĆ I WYSELEKCJONOWANE SKŁADNIKI - czekolady Barry Callebaut to najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz odpowiednią idealną konsystencję do fontanny czekoladowej
- SUPER PŁYNNOŚĆ - dzięki odpowiedniej zawartości masła kakaowego (56,9%) czekolada Barry Callebaut w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę - nie musisz upłynniać czekolady olejem
- ŁATWOŚĆ DOZOWANIA I ROZPUSZCZANIA - czekolada występuje w małych kaletach, których dozowanie i rozpuszczanie jest niezwykle szybkie i łatwe
- SKŁAD: Miazga kakaowa, Cukier, Tłuszcz kakaowy, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia
- WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g produktu:wartość energetyczna 572 kcal / 2.393 kJ, zawartość ogólna białka 4,6 g, węglowodany przyswajalne 42,9 g, zawartość ogólna tłuszczu 40,6 g
Tak wyjątkowe czekolady o typowym dla Callebaut'a smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie.
Zastosowanie czekolady:
- specjalnie opracowana do fontanny czekoladowej
- idealna do czekoladowego fondue
- świetnie sprawdza się do dekoracji ciast i deserów
- można ją wykorzystać do robienia pralinek oraz czekoladek
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne strunowe worki przystosowane do kontaktu z żywnością!
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość
- worek typu doypack - worek można postawić w pozycji stojącej
- przystosowane do kontaktu z żywnością - atest PZH
- strunowe zamknięcie zip - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- brak dostępu światła - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.
Czekoladę można rozpuszczać bezpośrednio w fontannie, albo w mikrofalówce lub za pomocą kąpieli wodnej. Na każdym opakowaniu naklejka z instrukcją rozpuszczania!
PROMOCJA Do każdego zakupu dodajemy TRZY GRATISY:
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami (kilkadziesiąt przepisów) na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe oraz drinki.
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdego zakupionego opakowania czekolady. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad Do każdego zakupu otrzymują Państwo GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.

JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek oraz ciast. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
|
|