ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki NIP: 498[zasłonięte]014-41 REGON: 240[zasłonięte]043
wpis do EDG: 9595/2006
E-mail: [zasłonięte]@soti.pl
Telefon stacjonarny: 32[zasłonięte]380-30
Telefon komórkowy: 517-[zasłonięte]-499 lub: 510-[zasłonięte]-324
Pracujemy od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00 - 17.00
....
Odbiór paczki w punkcie:
Przesyłka Standard:
1 opak - E-przesyłka 6,50 zł
2 opak - E-przesyłka 7,50 zł
3-9 opak - E-przesyłka 8,50 zł
Przesyłka Pobranie:
1opak - E-przesyłka pobranie 9,00 zł
2 opak - E-przesyłka pobranie 10,00 zł
3-9 opak - E-przesyłka pobranie 11,00 zł
..........
KLIKNIJ - Znajdź placówkę wydającą E-PRZESYŁKĘ
Możliwy odbiór osobisty w siedzibie naszej firmy w Bobrownikach
Zobacz mapę dojazdu
Numer konta bankowego:
Bank Zachodni WBK:
41 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7790001 [zasłonięte] 057089
Dane do przelewu:
SOTI ul. Koszarowa 2 42-583 Bobrowniki
Przed licytacją prosimy o zapoznanie się ze stroną "o mnie".
Zgodnie z Ustawą z dnia 2 marca 2000r. o ochronie niektórych praw konsumentów (Dz. U. Nr22, poz.271 z późn. Zmianami) Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna sprzedaży zawartej na odległość bez podania przyczyny w ciągu 10 dni od daty otrzymania towaru.
Szczegóły realizacji zwrotów na stronie "o mnie".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|
Czekolada biała Barry Callebaut do fontann i fondue
33,1 % miazgi kakaowej
opakowanie 500g: 20,75 zł
cena za 1kg: 41,50 zł
Jesteśmy autoryzowanym dystrybutorem firmy Barry Callebaut jednego z największych producentów czekolady z ponad 150 letnią tradycją. Specjalnie przygotowana belgijska czekolada firmy Barry Callebaut do fontann czekoladowych oraz fondue.
- ŁATWOŚĆ DOZOWANIA I ROZPUSZCZANIA - czekolada występuje w małych kaletach, których dozowanie i rozpuszczanie jest niezwykle szybkie i łatwe
- SKŁAD: Cukier, Tłuszcz kakaowy, Mleko pełne w proszku, Emulgator: lecytyna sojowa, Aromat naturalny-wanilia
- WARTOŚCI OGÓLNE w 100g produktu: wartość energetyczna 595 kcal / 2.490 kJ, zawartość ogólna białka 6,0 g, węglowodany przyswajalne 50,3 g, zawartość ogólna tłuszczu 40,9 g
....
.....
Tak wyjątkowe czekolady o typowym dla Callebaut'a smaku mogą powstać jedynie poprzez dokładne mieszanie składników w proporcjach charakterystycznych dla danej receptury oraz poprzez cierpliwe i precyzyjne konszowanie.
..........
Zastosowanie czekolady:
- idealna jako czekolada do picia
- świetnie sprawdza się do dekoracji ciast i deserów
- można ją wykorzystać do robienia pralinek oraz czekoladek
- doskonale nadaje się do czekoladowego fondue
......
......
Czekolada jest pakowana i zgrzewana w specjalne worki:
- wykonany z aluminium - zapewnia trwałość, duża wytrzymałość opakowania
- worek typu doypack - można postawić w pozycji pionowej
- atest PZH - dopuszczone do kontaktu z żywności
- strunowe zamknięcie - dłuższa świeżość czekolady po otwarciu
- nieprzezroczystość i wysoka barierowość - czekolada nie utlenia się, dłuższa świeżość
Na każdym worku podany skład czekolady, producent, firma przepakowująca, instrukcja rozpuszczania oraz termin ważności.
Do każdej przesyłki dodajemy TRZY GRATISY:
....
.....
GRATIS 1 - Przepisy na czekoladę do picia
Do każdej przesyłki dodajemy książeczkę z przepisami na czekoladę do picia, koktajle czekoladowe smakach drinki.
..
GRATIS 2 - Próbka belgijskich pianek Marshmallow
Tylko na naszej aukcji GRATIS próbka belgijskich, waniliowych pianek Marshmallow do każdej przesyłki. Zanurzona pianka w czekoladzie to sama słodycz.
GRATIS 3 - Zestaw próbek wszystkich czekolad
Do każdej przesyłki GRATIS próbki wszystkich czekolad smakowych: cappuccino, karmel, limonka, truskawka, pomarańcza oraz biała, deserowa, mleczna.
JAK WYBRAĆ ODPOWIEDNIĄ CZEKOLADĘ?
..............
Zapoznaj się z krótkim opisem naszych czekolad, wybierz kategorię, która Ci odpowiada, następnie kliknij na gwiazdki, aby przejść na aukcję.
Belgijska czekolada Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę.
Czekolada Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.
Czekolady klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.
...........
..........
....
.....
|
|