Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Beer / Piwo - The Science of Beer

18-11-2014, 0:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 80 zł     
Użytkownik internews_pl
numer aukcji: 4779172497
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 6   
Koniec: 18-11-2014 00:46:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Czas realizacji dostawy liczony jest od momentu zaksięgowania wpłaty

Darmowa wysyłka kurierska przy wysyłce na teren Polski i zakupach powyżej 200 zł

Jeśli nie znalazłeś w naszej ofercie interesującej Cię pozycji napisz, wykonamy aukcję specjalnie dla Ciebie. Oczywiście jeśli dany tytuł będzie dostępny

Nie odwołujemy ofert, dlatego Prosimy o rozważne zakupy

Nigdy nie wysyłamy nic za pobraniem

Koszty wysyłki zagranicznej ustalane są indywidualnie na podstawie cennika Poczty Polskiej

Pełny regulamin dostępny na stronie:  - Zakup na aukcji oznacza akceptację tego regulaminu

 

Froth!

The Science of Beer

 

• Author: Mark Denny
• Pages: 200 (richly illustrated)
• Formats: Hardcover
• Publisher: LDCHW / Johns Hopkins University (6 May 2009)
• Product Dimensions: 23,5 x 16 cm
• Language: English
• ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]18913

 

Nowa !!!

 

Book Description

Ever wonder where the bubbles in your beer came from, which way they are going, and why? Have you considered the physical differences among ales, lambics, and lagers? Do you contemplate your pint?

Accomplished homebrewer and physicist Mark Denny has crafted a scientifically sound and witty investigation of the physics and chemistry of beer. He recounts and explains the history of and key technological advances in brewing, provides basic instructions for making your own - including a scientific-yet-accessible account of the changes in appearance during each stage of the process - and looks at the fascinating physical phenomena contained within a pint of beer. Along the way he defines the main concepts and terms involved in the process and shows how you can subject the technical aspects of brewing to scientific analysis.

If you've ever been curious about how beer is made, why it froths so well, and what makes different types... well... different, then "Froth!" is for you.

About the Author

After earning a Ph.D. in theoretical physics from Edinburgh University, Mark Denny pursued research at Oxford University from 1981 to 1984, then moved into a career in industry. He is the author of "Ingenium: Five Machines That Changed the World"; "Blip, Ping, and Buzz: Making Sense of Radar and Sonar"; and "Float Your Boat! The Evolution and Science of Sailing", all of which are published by Johns Hopkins. Denny is now semi-retired and lives on Vancouver Island.

GCS-AP1-R