SKŁADNIKI:
-
Zboża
-
Nasiona
-
Mleko i produkty mleczne
-
Mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego
-
Oleje i tłuszcze
-
Minerały
-
Drożdże
ANALIZA SKŁADU:
Analiza: białko surowe 30%, włókno surowe 2,8%, oleje i tłuszcze surowe 10%, popiół surowy 4,7%,
wilgotność 10%, wapń 0,18%, fosfor 0,87%, sód 0,41%, potas 0,52%, magnez 0,14%, Omega 3 0,75%,
Omega 6 1,65%.
Dodatki: dodatki dietetyczne (zawartość w kg): witamina A 27.600 j.m., witamina B1 4,4 mg,
witamina B2 0,19 mg, niacyna 1,2 mg, kwas pantotenowy 0,57 mg, witamina B6 0,17 mg,
witamina B12 12 μg, witamina C 710 mg, witamina D3 4.260 j.m., witamina E 260 j.m., biotyna 6.200 μg,
witamina K 0,095 mg, kobalt (E3) 0,0124 mg, żelazo (E1) 5,42 mg, jod (E2) 0,0155 mg, mangan (E5) 1,94
mg, selen (E8) 0,564 mg, cynk (E6) 919 mg. Przeciwutleniacze.
Białko |
30 % |
Biotyna |
620 mg/kg |
Cynk |
919 mg/kg |
Jod |
0.0155 mg/kg |
Kobalt |
0.0124 mg/kg |
Kwas pantotenowy |
0.57 mg/kg |
Magnez |
0.14 % |
Mangan |
1.94 mg/kg |
Niacyna |
1.2 mg/kg |
Popiół |
4.7 % |
Potas |
0.52 % |
Selen |
0.564 mg/kg |
Sód |
0.41 % |
Tłuszcz |
10 % |
Wapń |
0.18 % |
Wiamina B6 |
0.17 mg/kg |
Wilgotność |
10 % |
Witamina B1 |
4.4 mg/g |
Witamina B2 |
0.19 mg/g |
Witamina C |
710 mg/kg |
Witamina K |
0.095 mg/kg |
Włókno |
2.8 % |
Żelazo |
5.42 mg |
Żelazo |
5.42 mg |
DAWKOWANIE
-
5 - 10 sztuk dziennie
-
Zapewnić dostęp do świeżej wody.
|