Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BARWNIKI SPOŻYWCZE DO CZEKOLADY KREMÓW W PROSZKU

25-06-2015, 12:20
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł      Aktualna cena: 25 zł     
Użytkownik equilla
numer aukcji: 5214941400
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 17    Wyświetleń: 753   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Producenci
Wysyłka

Wszystkie produkty wysyłamy kurierem firmy Siódemka Koszt wysyłki paczki do 30 kg:
15 zł (przedpłata na konto)
17 zł (pobranie)

Po dokonaniu zakupu wypełnij formularz opcji dostawy i dokonaj przelewu poprzez PayU lub bezpośrednio na nasze konto

19 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]2921110 [zasłonięte] 604514
w tytule przelewu podając swój nick z Allegro.

Do każdej przesyłki paragon lub faktura.

Jeśli jesteś zainteresowany zakupem większej ilości produktów możliwa jest wysyłka na palecie. Koszt wysyłki paletowej do ustalenia.
Kontakt

Zaopatrzenie Lodziarni

Ul. Saska 64

03-914 Warszawa

 

Telefon: 600-[zasłonięte]-181

[zasłonięte]@zaopatrzenielodziarni.pl

Barwnik spożywczy w proszku do czekolady i mas tłustych 20 gram

BARWNIK SPOŻYWCZY W PROSZKU

RENOMOWANEJ FIRMY FOOD COLOURS

CENA ZA OPAKOWANIE 20 GRAM W WYBRANYM KOLORZE

 

BARWNIK PRZEZNACZONY DO:

- CZEKOLADY

- MAS TŁUSTYCH

- KREMÓW

 

TYLKO U NAS NAJWIĘKSZY WYBÓR KOLORÓW

 

DO WYBORU NASTĘPUJĄCE KOLORY:

 

- ZÓŁTY

- POMARAŃCZOWY

- CZERWONY SŁONECZNY

- CZERWONY

- NIEBIESKI

- ZIELONY

 

Wszystkie nasze produkty pochodzą z najnowszych dostaw.

 

 

Barwniki w proszku tłuszczo rozpuszczalne idealne do barwienia czekolady, mas czekoladowych, masła kakaowego oraz kremów i polew na bazie tłuszczy.

 

Zastosowanie:

Barwienie czekolady, mas czekoladowych, masła kakaowego oraz kremów i polew na bazie tłuszczy, śmietany. Ponadto, barwienie gęstych mas wodnorozpuszczalnych, jak karmelki, marcepan, masy cukrowe i masy solne.

 

Zalety barwników w Proszku do Czekolady:

- Łatwość aplikacji do czekolad, mas tłuszczowych i gęstych mas wodnorozpuszczalnych.

- Mnijesza pylistość i migracyjność w porownaniu z barwnikami

 

Dozowanie:

W przypadku używania wag laboratoryjnych, należy na małej ilości produktu, stopniowo dodając barwnik uzyskać poszukiwany kolor. W warunkach domowych, polecamy dozowanie czubkiem noża.

 

Informacje techniczne:

Barwniki do czekolady w Proszku to pigmenty. W odróżnieniu od barwników które są cząstkami rozpuszczalnymi, pigmenty są nierozpuszczalne. Dlatego można je mieszać jak i z produktami zawierającymi wodę (np. masy cukrowe, karmelki) jak i z olej (np. czekolady, masy tłuste czy smietana).

 

 

PO ZAKUPIE NAPISZ JAKI KOLOR/KOLORY BARWNIKÓW MAMY WYSŁAĆ


 

Zaopatrzenie Lodziarni 2014