Opakowanie:
Jedno opakowanie zawiera 20 gram barwnika do czekolady (pigmentu).
Zastosowanie:
Barwienie czekolady, mas czekoladowych, masła kakaowego oraz kremów i polew na bazie tłuszczy, śmietany. Ponadto, barwienie gęstych mas wodnorozpuszczalnych, jak karmelki, marcepan, masy cukrowe i masy solne.
Zalety barwników w proszku do czekolady:
Dozowanie: W warunkach domowych, polecamy dozowanie czubkiem noża.
Informacje techniczne: Barwniki do czekolady w proszku to pigmenty. W odróżnieniu od barwników które są cząstkami rozpuszczalnymi, pigmenty są nierozpuszczalne. Dlatego można je mieszać jak i z produktami zawierającymi wodę (np. masy cukrowe, karmelki) jak i z olej (np. czekolady, masy tłuste czy smietana).
cena dot. 1 sztuki
dostępne kolory:
zołty
niebieski
pomaranczowy
czerwony
do zakupie poprosimy o informacje odnosnie wybranego koloru.
grátis:
czasopismo CIASTA - SPRAWDZONE PRZEPISY
Paczki kurierskie wysyłamy codziennie, pocztowe - w kazdy wtorek.