Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Barwnik spożywczy do ciast kremów czekolady 56g

16-03-2015, 9:47
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 29.90 zł     
Użytkownik WWW_SOTI_PL
numer aukcji: 5140319280
Miejscowość Piekary Śląskie
Kupiono sztuk: 7    Licytowało: 4    Wyświetleń: 137   
Koniec: 16-03-2015 09:30:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Profesjonalne barwniki spożywcze do czekolady, ciast, kremów amerykańskiej firmy Ameri Color

 

 

 

1 zakup to jeden wybrany kolor.

Cena 29,90 zł / butelka 56g

 

Po zakupie prosimy o wybór koloru

 

 

Barwnik na bazie oleju. Dzięki barwnikowi można uzyskać pastelowe lub głębokie odcienie. Idealnie sprawdzą się do barwienia biszkoptu, czekolady, masy cukrowej oraz kremów przygotowywanych na bazie tłuszczu np. masła

Barwienie czekolady:


Jeżeli chcesz uzyskać np: lekki i pastelowy kolor różowy użyj 1/3 butelki na 10kg czekolady, jeżeli jednak chcesz żywy kolor czerwony lub niebieski wymagane może być dodanie nawet 2-3 butelek na 10kg czekolady aby uzyskać ostry żywy kolor. W przypadku użycia dużej ilości barwnika czekolada może zgęstnieć - trzeba ją wtedy rozcieńczyć masłem kakaowym lub olejem słonecznikowy.

 

 

 

 

 

 

Belgijska czekolada Barry Callebaut Exclusive charakteryzuję się najwyższą płynnością. W jej skład wchodzą najlepszej jakości składniki, które dają intensywny aromat i niepowtarzalny smak oraz idealną konsystencję do fontanny czekoladowej oraz fondue. Dzięki odpowiedniej zawartości czystego masła kakaowego czekolada w fontannie tworzy idealną, gładką kaskadę (nie wymaga upłynnienia olejem).

 

Czekolada Barry Callebaut Premium to belgijska czekolada o aksamitnym smaku uzyskanym dzięki najwyższej jakości składników. Jest przeznaczona głownie do produkcji czekolady do picia, czekoladek, pralin, deserów oraz ciast. Świetnie sprawdzi się również w czekoladowym fondue. Czekolady firmy Callebaut są znane i używane przez profesjonalnych cukierników na całym świecie.

 

Czekolady Barry Callebaut klasy Standard są czekoladami do użytku ogólnego. Nadają się do robienia czekolady do picia, czekoladek, ciast oraz fondue. Upłynniając czekoladę masłem kakaowym (dostępnym na naszych aukcjach) uzyskamy odpowiednią konsystencję do fontanny czekoladowej.

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

 

galerie sprzedazy