Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Ballarini Giovanni - Smaki kuchni włoskiej

17-06-2014, 3:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 190 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 4251654089
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 5   
Koniec: 17-06-2014 03:05:56

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Ballarini Giovanni - Smaki kuchni włoskiej
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]66070
Wymiar: 27.5x36.0cm
Nr wydania: -
Seria: -
Ilość stron: 368
Ocena: -
Waga: 3,27 kg
Indeks: 643[zasłonięte]01426KS
Rok wydania: 2013
Autor: Ballarini Giovanni
Wydawca: Jedność
Stan: Nowa
Rodzaj okładki: Twarda z obwolutą

Opis książki

Podtytuł: Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
Język oryginału: włoski
Tytuł oryginału: Gusto. Cultura e sapori dei cibi piu buoni d'Italia
Pierwszy taki album o kulturze kuchni włoskiej w Polsce!

Przepiękna księga poświęcona wszelkim możliwym smakom kuchni włoskiej. Przedstawia wszystkie potrawy i ich składniki, które sprawiły, że kuchnia ta jest tak wyjątkowa. Podróż przez kulinaria Włoch dzięki pięknym fotografiom oraz tekstom obfitującym w ciekawostki i anegdoty dla każdego czytelnika będzie wręcz oszałamiająca. Naturalnie na trasie tej podróży znajdują się również liczne przepisy i tradycyjne włoskie sposoby przyrządzania potraw. Żadne włoskie specjały nie będą już miały przed nami tajemnic:

sery i makarony
ryż i produkty zbożowe
pieczywo, pizza i focaccia
mięso i wędliny
ryby, mięczaki i skorupiaki
warzywa i owoce
zioła, przyprawy i dodatki
typowe torty, ciasta i ciastka
lody i czekolada, kawa i wino.
Zobacz także...