Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

BAKING James Peterson

11-04-2015, 2:50
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 325.50 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5169788866
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 3   
Koniec: 11-04-2015 02:56:27

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96436, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00899, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78526, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13957, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11017, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96436, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00899, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78526, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13957, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>11017

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Baking: 350 Recipes, 1,500 Photographs, 1 Baking Education

BAKING James Peterson

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: James Peterson
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 1 Oct 2008
Dimensions: 3.3 x 24.1 x 28.5 cm
Format: Hardcover
Pages: 384
Condition: NEW
Product_ID: 15DAAD9917

 

 

The learn-to-bake master class in a book.
The craft of baking is based on good technique. Learn the fundamentals well, and you can bake perfect cakes, cookies, tarts, breads, and pastries each and every time.
That's the premise of Baking, revered cooking teacher James Peterson's master course in baking fundamentals. In more than 350 recipes and auxiliary techniques--most accompanied by illuminating step-by-step photographs--Peterson lays the foundation for lifelong baking success.
This book teaches you how to build finished baked goods from their essential components, providing both maximum guidance for less experienced bakers and great creative freedom for more confident bakers. The Cakes chapter, for example, presents basic cake recipes (Moist Sponge Cake, Devil' s Food Cake) followed by frostings, fillings, and glazes (Professional-Style Buttercream, White Chocolate Ganache), allowing you to mix and match endlessly. Or, if you're looking for knockout assembled cakes, go to the end of the chapter and discover complete illustrated instructions for, say, a decadent Chocolate Hazelnut Cake with Chocolate Filling and Hazelnut Buttercream, or an elegant Peach Crème Mousseline Cake.
Baking is packed with the basic, must-have recipes for every baker's repertoire (as well as more ambitious classics), such as:
Pound Cake • Crème Anglaise • Chiffon Cake • Cheesecake • Classic Puff Pastry • Cherry Pie • Lemon Meringue Pie • Miniature Raw Fruit Tarts • Linzertorte • Cream Puffs • Chocolate Croissants • Cheese Danish • Basic Butter Cookies • Lemon Bars • Biscotti • Challah • Rye Bread • Focaccia • Blueberry Muffins • Scones • Flourless Chocolate Cake • Cheese Souffles • Miniature Cake Petits Fours • Apple Strudel • Napoleons • Rolled Fondant • Bûche de Noël • Éclairs • Mushroom Jalousie
Copious photographs inspire and help bakers visualize the crucial moments of hundreds of recipes and techniques, including:
Troubleshooting Tarts and Pies • Baking "Blind" • Making Liquid Fondant • Coating a Cake with Hot Icing • Assembling a Layer Cake without Using a Cake Stand • Decorating a Cake with a Caramel Cage • Coloring Marzipan • Making a Rolled Cake • Decorating Cookies with Colored Sugar • Filling and Using a Pastry Bag • Kneading Wet Dough in a Food Processor • Scoring Dough • Shaping a Fougasse • Repairing Chocolate Mixtures that Have Seized • Cooking Sugar Syrup to the Soft Ball Stage
Thorough, approachable, and authoritative, Baking shows why James Peterson is a trusted source for home cooks of every level. Work your way through this book, and you will gain the skills you'll need for impressive results every time.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.